Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Παναγιώτου: “Είναι σεβαστή η άποψη του Τιμούρ -Δεν είναι τρελός ο Πουλλαΐδης να βάζει λεφτά και να τα χάνει”
Παναγιώτου: “Είναι σεβαστή η άποψη του Τιμούρ -Δεν είναι τρελός ο Πουλλαΐδης να βάζει λεφτά και να τα χάνει”

Παναγιώτου: “Είναι σεβαστή η άποψη του Τιμούρ -Δεν είναι τρελός ο Πουλλαΐδης να βάζει λεφτά και να τα χάνει”

Ο προπονητής Νίκος Παναγιώτου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Αναλυτικά:

Για τις εξελίξεις στην Ανόρθωση με τον Τιμούρ: «Η Ανόρθωση είναι συνηθισμένη στα δύσκολα και πάντα βγαίνει δυνατή. Σίγουρα κλείνει ένας κύκλος παρουσίας του Τιμούρ Κετσπάγια, από τον οποίο πρέπει να θυμόμαστε μόνο τα καλά. Δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο κάποια πράγματα που μπορεί να μην άρεσαν σε κάποιους. Να μείνουμε στις επιτυχίες και στα καλά. Όλοι δίνουμε και παίρνουμε από τις ομάδες. Ο Τιμούρ έχει δώσει και έχει εισπράξει πολλά. Η πόρτα δεν κλείνει ποτέ για τον κάθε Ανορθωσιάτη. Ειδικά για τον Τιμούρ με τις τόσες επιτυχίες και χαρές που έδωσε στην ομάδα».

Τι πρέπει να γίνει στην Ανόρθωση από εδώ και εμπρός: «Από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση από τη διοίκηση, το πιο σημαντικό είναι ο σεβασμός προς το όνομα και την ιστορία της Ανόρθωσης. Αυτοί που θα βρίσκονται στην ομάδα θα πρέπει να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να αγκαλιάσει ο κόσμος την ομάδα και να μη μείνει ο κόσμος με την αμφιβολία αν ήταν σωστή η κίνηση. Βάλσαμο γι αυτό είναι οι επιτυχίες».

Για την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι: «Η Ανόρθωση είναι το πιο ιστορικό σωματείο της Κύπρου. Πρέπει να σεβαστούν το όνομα, όπως και όσους έχουν προσφέρει, είτε λίγο, είτε πολύ σε αυτή την ομάδα».

Για τον κο Πουλλαϊδη: «Έβγαλε την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο, με πάρα πολλές θυσίες. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Δεν είναι τρελός να βάζει λεφτά και να τα χάνει. Θέλει επιτυχίες και αυτά που θυσιάζει, θέλει να βλέπει αντίκτυπο».

Αν ήταν δύσκολη η απόφαση του Τιμούρ να στηρίξει τους συνεργάτες του: «Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση. Όποιος προπονητής όταν πηγαίνει κάπου, επιλέγει τους συνεργάτες του. Γι αυτό λέγεται και ομάδα. Είναι σεβαστή η άποψη του Τιμούρ, γιατί πίστωσε στα παιδιά με τα οποία είναι πολλά χρόνια μαζί και δεν θέλησε να τους «προδώσει».

Τι πρέπει να γίνει για να διακριθεί η Ανόρθωση: «Οι διακρίσεις έρχονται με δουλειά, χωρίς πολλά λόγια και τυμπανοκρουσίες στα ΜΜΕ. Η δουλειά είναι αυτή που μπορεί να σε απογειώσει, να σου φέρει επιτυχίες που φέρνουν στο τέλος της ημέρας την κατάκτηση ενός τίτλου και την ικανοποίηση. 14 χρόνια μακριά από έναν τίτλο πρωταθλήματος, είναι πολλά».

Αν θα πρωταγωνιστήσει η Ανόρθωση στη νέα σεζόν: «Η ιστορία της Ανόρθωσης επιβάλλει να είναι στους πρωταγωνιστές. Ο κος Πουλλαΐδης δεν θα ρίξει το μπάτζετ, αλλά μπορεί να το αυξήσει κι όλας, ώστε να επιστέψει η Ανόρθωση εκεί που επιθυμεί».

Για τη νίκη της Εθνικής Ελπίδων: «Θα πω ένα μικρό παράπονο. Αυτοί οι μικροί που έπαιζαν χθες, με το εθνόσημο στο στήθος, απέναντί τους είχαν παίκτες που έπαιζαν έξω. Οι παίκτες μας, επειδή έχουν μία ταυτότητα κυπριακή, δεν έχουν την ευκαιρία να παίξουν στο εξωτερικό, όπως της Ελλάδας. Υπάρχουν 6-7 ποδοσφαιριστές που είναι καλύτεροι από αυτούς της Ελλάδας. Πιστεύω πως μπορούν πολύ εύκολα να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Αλλά επαναλαμβάνω, το γεγονός πως έχουν κυπριακή υπηκοότητα, τους στερεί την ευκαιρία».

Για τον Φραντζή: «Ήταν πολύ καλός στον αγωνιστικό χώρο. Ο μικρός αυτός, έπιασε την ευκαιρία στην ΑΕΛ και έπαιξε στο τέλος του πρωταθλήματος, επειδή το έφεραν οι συνθήκες. Επειδή αυτά τα παιδιά είναι Κύπριοι, δεν θα μπορέσουν να παίξουν όταν απέναντί τους έχουν ξένους ποδοσφαιριστές. Η ξενομανία που μας κρατά, μας κάνει κακό».

Send this to a friend