Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Africanos Property Developers: Ένα σπίτι για κάθε τσέπη
Africanos Property Developers: Ένα σπίτι για κάθε τσέπη

Africanos Property Developers: Ένα σπίτι για κάθε τσέπη

Η Εταιρεία Africanos Property Developers αναγνωρίζοντας την ανάγκη για στέγαση προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο της ανάπτυξης γης, ανθρώπινα και πάντα δίπλα στον πελάτη της. Προτεραιότητα της Εταιρεία Africanos Property Developers είναι η άριστη ποιότητα και μέλημα της η παράδοση και εξασφάλιση Τίτλων Ιδιοκτησίας σε 12 μήνες μετά την παράδοση.

Για την φετινή χρονιά η Εταιρεία Africanos Property Developers έχει υπό ανέγερση (10) δέκα έργα, εκ των οποίων υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα διαμερίσματά προς πώληση.
H Εταιρεία εισηγείται στους νέους αγοραστές το εξής:

«Η νέα αγορά στέγης και εάν αυτό είναι εφικτό να γίνεται από τα σχέδια (off- plan purchase) για να μπορέσουν οι νέοι αγοραστές να επωφεληθούν τα πλεονεκτήματα τόσο στην τιμή όσο και στις προσωπικές επιλογές υλικών και διαμόρφωσης χώρου».

Η χρονική διάρκεια ανέγερσης μια νέας οικοδομής, ανάλογα με το μέγεθος του έργου, δεν υπερβαίνει τους 14 μήνες -18 μήνες.
Στην Εταιρεία Africanos Property Developers μπορείτε να βρείτε επιλογές για κάθε γούστο και τσέπη.

Όλα τα διαμερίσματα επωφελούνται ιδιωτικό, στεγασμένο χώρο στάθμευσης, όπως επίσης και αποθηκευτικό χώρο. Ξεχωρίζουν για την αρχιτεκτονική τους ενώ διακρίνονται από την αισθητική που φέρουν πάντα τα έργα με την υπογραφή της Africanos Property Developers.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Property Developers, η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 8:00 -17:30 για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο: [email protected] .

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Send this to a friend