Home ΕΞΟΔΟΣ Welcome Summer! Σήμερα η μέρα θέλει το παγωτό της!
Welcome Summer! Σήμερα η μέρα θέλει το παγωτό της!

Welcome Summer! Σήμερα η μέρα θέλει το παγωτό της!

H αλήθεια είναι πως από την ώρα που ανοίγει ο καιρός, με το που αρχίσει το καλοκαίρι να μας χτυπάει την πόρτα, η ανάγκη για παγωτό χτυπά σαν βιολογικό ρολόι που δεν γίνεται να σταματήσει αν δεν του ικανοποιήσεις την συγκεκριμένη ανάγκη. Αν είσαι και εσύ ένας από εμάς, το παρακάτω κείμενο σε ενδιαφέρει πολύ.

Στο «CoffeeSweet» θα μπορέσεις να δοκιμάσεις όλα αυτά που λαχταράς σε απίστευτη ποιότητα, ποσότητα και ποικιλία και μάλιστα, να το συνδυάσεις με τον αγαπημένο καφέ ή γλυκό.

Το CoffeeSweet σερβίρει κορυφαίο ιταλικό παγωτό, το οποίο προφανώς και απολαμβάνουμε… ενισχυμένο πάνω στις υπέροχες βάφλες του. Μπορείτε να τις καταναλώσετε και σε μίνι έκδοση των 16, περιχυμένες με νουτέλα και μπισκότο. Μας καλούν να κάνουμε συνδυασμούς που κολάζουν με κάθε λογής λαχταριστά «καλούδια»: παγωτό, τρούφα, σιρόπι σοκολάτα, μπισκότο και smarties κάνουν πάρτι στον ουρανίσκο. Φυσικά συνοδεύονται με τις εκλεκτές και ολόφρεσκες γεύσεις παγωτού Pahit – Ice.

Ζεστή, αφράτη ή crispy με λίγα ή… άφθονα υλικά, γλυκιά ή αλμυρή, η κρέπα έχει τη θαυματουργή ιδιότητα να στρώνει το στομάχι καλύτερα. Tο CoffeeSweet φτιάχνει επικές, τραγανές, πεντανόστιμες κρέπες, ενώ διαθέτει προσεγμένο χώρο.

 

Ζητείστε τους να αυτοσχεδιάσουν με αλμυρή ή γλυκιά. Δε θα χάσετε! Σερβίρει τις καλύτερες πιθανότατα κρέπες, βαφλακια, τηγανίτες και βάφλες της Λάρνακας –γλυκές και αλμυρές – ενώ πρόσφατα ανακαινίστηκε και ομόρφυνε αρκετά ο χώρος του.

1. Λεωφόρο Στρατηγού Τιμάγια, Μέγαρο ΣΙΑΝΤΩΝΑ στην Λάρνακα (24819644) &

2. στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στην Αραδίππου (24531180)

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend