Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Θα σκότωνε και τη γυναίκα του ο 69χρονος…
Θα σκότωνε και τη γυναίκα του ο 69χρονος…

Θα σκότωνε και τη γυναίκα του ο 69χρονος…

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Για ασήμαντη διαφορά διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου χθες βράδυ στα Πυργά, όταν 69χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 44χρονο γιο του. Μάλιστα, εάν ο δεύτερος γιος της οικογένειας δεν αφόπλιζε έγκαιρα τον πατέρα του κτυπώντας τον με φτυάρι, τότε πολύ πιθανόν το περιστατικό να εξελισσόταν σε ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία, αφού ο 69χρονος ομολόγησε ότι ήθελε να σκοτώσει και τη γυναίκα του…

Η διαδικασία προφυλάκισης του υπόπτου έγινε σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου νοσηλεύεται ο 69χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι στην προσπάθεια του δεύτερου γιου του να τον αφοπλίσει για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο εξεταστής της υπόθεσης, λοχίας του ΤΑΕ Λάρνακας Χ. Κόνσολος, ανέφερε ότι λίγο πριν τις 8μ.μ. λήφθηκε πληροφορία ότι ο 69χρονος, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου και ανέφερε ότι πυροβόλησε τον 44χρονο γιο του στην οικία του, στα Πυργά.

Ήταν σε κατάσταση σοκ και αιμορραγούσε. Ακολούθως προέβη σε θεληματική κατάθεση, στην οποία σημειώνει ότι πυροβόλησε τον γιο του με κυνηγετικό όπλο και θεωρούσε ότι τον σκότωσε. Ο δεύτερός του γιος, ο οποίος ήταν έξω από το σπίτι και άκουσε τον πυροβολισμό, έτρεξε εντός της οικίας και τον αφόπλισε, κτυπώντας τον με φτυάρι και χρησιμοποιώντας σωματική βία, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι.

Με τον τρόπο αυτό, τον απότρεψε να επαναγεμίσει το κυνηγετικό του όπλο. Στη συνέχεια ο 69χρονοςμετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου και ανέφερε τι ακριβώς είχε προηγηθεί, προσθέτοντας πως ήθελε να πυροβολήσει και τη σύζυγό του, η οποία την ώρα του επεισοδίου βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού.Από εξετάσεις που διενήργησαν στη σκηνή μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος πυροβόλησε δύο φορές τον γιο του στο δεξί χέρι.

Είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία μεταξύ τους. Ο 44χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και διαπιστώθηκε ότι από τα σκάγια που δέχθηκε έφερε ανοικτά τραύματα στο δεξί χέρι και στην δεξιά ωμοπλάτη καθώς και θλαστικά τραύματα στο λαιμό και στην πλάτη. Χειρουργήθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάστασή του είναι σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου. Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

Κρατείται για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα. Από την σκηνή παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων για εξετάσεις. Το δικαστήριο ικανοποίησε το αίτημα της Αστυνομίας κι εξέδωσε εναντίον του 69χρονου διάταγμα οκταήμερης κράτησης. Εναντίον του εξετάζεται υπόθεση απόπειρας φόνου.

Send this to a friend