Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η Endless Crew από Λάρνακα στην 3ης θέση στον Βαλκανικό διαγωνισμό Battle Of The Year
Η Endless Crew από Λάρνακα στην 3ης θέση στον Βαλκανικό διαγωνισμό Battle Of The Year

Η Endless Crew από Λάρνακα στην 3ης θέση στον Βαλκανικό διαγωνισμό Battle Of The Year

Είμαστε η σχολή Breaking με την ονομασία ‘’Endless’’από την Λάρνακα και ιδρυθήκαμε το 2020 με σκοπό την προώθηση και την διδασκαλία των Street Dance Styles όπως είναι το Breaking, το Hip Hop, το Locking κ.α. Τον Σεπτέμβριο του 2021 ιδρύσαμε τους Endless Crew ηλικίας 8 ετών μέχρι 13 ετών. Η ομάδα αποτελείται από την Στέφανη Μιλτιάδους, Μιχάλη Τζιάμπο, Μάρκο Χριστοδούλου, Μάρτιν Αγγέλοβ, Νικολέττα Κυριάκου, Αντώνη Χ’’αντώνη’’, Αντρέα Χ’’αντώνη’’ και Οδυσσέα Αντωνάτο, έχοντας στο σύνολο 8 παιδιά.

H Endless Crew κατάφερε στην σεζόν 2021-2022 να κατακτήσει 5 τίτλους 1ης Θέσης Παγκύπριασε αγώνες χορού στην Λάρνακα, Λεμεσό και Λευκωσία και συγκεκριμένα στο 1) Non Stop Battles 2) Break The Maze 3) Cy Street Dance Competition 4)Battle Of The Year Cyprus 5) Breaking for Gold Cyprus. Μετά από την πρωτιά της ομάδας στον Παγκύπριο διαγωνισμό χορού BattleOfTheYearCyprus 2022 στις 10 Απρίλιου 2022 στην Λάρνακα,προκριθήκαμε για το Battle Of The Year Balkans όπου πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαΐου 2022 στην Θεσσαλονίκη.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι η Endless Crew είναι η 1η ομάδα όπου εκπροσώπησε ποτέ την Κύπρο στον Βαλκανικό διαγωνισμό Battle Of The Year στην κατηγορία Kids Crews ανάμεσα σε χώρες όπως είναι η Ελλάδα και η Βουλγαρία. Επίσης, καταφέραμε να κατακτήσουμε τον τίτλο της 3ης θέσης ανάμεσα σε 7 ομάδες όπου μας κάνει υπερήφανους καθώς εκπροσωπήσαμε την Κύπρο 1η φορά και παρουσιάσαμε μια καλήεικόνα. Τα παιδιά εκτός από την ομαδική κατηγορία λάβανε μέρος και στο 1 vs 1 προκρίνοντας στους καλύτερους 16 με τον Μιχάλη Τζιάμπο και στους καλύτερους 8 με τον Μάρκο Χριστοδούλου ανάμεσα σε 68 συμμετοχές.

Ως ομάδα ο σκοπός μας είναι να μένουμε ενεργοί και να προσπαθούμε να χτίζουμε το επίπεδο μας έχοντας δυνατά κίνητρα όπως είναι οι Παγκύπριοι διαγωνισμοί αλλά και του εξωτερικού. Ο ιδιοκτήτης και ο δάσκαλος της σχολής είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος, 26 ετών από την Λάρνακα όπου το μήνυμα του προς τους μαθητές του είναι, ‘’ να είναι παρόν σε όσες περισσότερες εκδηλώσεις , αγώνες , σεμινάρια και μαθήματα γίνεται γιατί αυτό εκτός του ότι θα τους κάνει καλύτερους χορευτές/τριες, θα τους γεμίσει την ζωή τους με αναμνήσεις, φιλίες, εμπειρίες, καλή ποιότητα ζωής τόσο σωματικά όσο και ψυχικά’’. Συνεχίζουμε δυναμικά με νέους στόχους γιατί ο χορός είναι Endless!

Send this to a friend