Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ανάστατοι οι οδηγοί: Βλάβη στα φώτα τροχαίας αλλά όχι στις κάμερες – Θα διαγραφούν οι κλήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)
Ανάστατοι οι οδηγοί: Βλάβη στα φώτα τροχαίας αλλά όχι στις κάμερες – Θα διαγραφούν οι κλήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάστατοι οι οδηγοί: Βλάβη στα φώτα τροχαίας αλλά όχι στις κάμερες – Θα διαγραφούν οι κλήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονο κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε χθες το πρωί στην οδό Γρίβα Διγενή στην Λευκωσία, όταν τα φώτα τροχαίας σταμάτησαν να λειτουργούν ενώ οι κάμερες συνέχιζαν να καταγράφουν κανονικά τροχαίας παραβάσεις. 

Συγκεκριμένα, χθες γύρω στις 7:5 το πρωί, μια βλάβη στα φώτα τροχαίας, τα οποία είχαν κολλήσει στο κόκκινο, δημιούργησε ατελείωτες ουρές αυτοκινήτων, με οδηγούς που προσπαθούσαν να μεταβούν στον χώρο εργασίας τους.

Την ίδια ώρα, οι κάμερες συνέχιζαν κανονικά να καταγράφουν καταγγελίες, δημιουργώντας περαιτέρω ανησυχία στους ήδη ενοχλημένους οδηγούς.

 

Το πρόβλημα εν τέλει επιλύθηκε λίγο πριν από τις 9 το πρωί, με τον εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, να καθησυχάζει το κοινό ότι οι «παραβάσεις» που καταγράφηκαν την ώρα της βλάβης, θα διαγραφούν.

«Όταν υπάρχει κάποια βλάβη στο σύστημα, όταν γίνονται τεχνικές εργασίες ή όταν γίνεται ρύθμιση της τροχαίας από προσωπικό της Αστυνομίας, οι καταγγελίες που καταγράφονται, ακυρώνονται»

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση σε σχέση με τα προβλήματα που προκύπτουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τις κάμερες και ιδιαίτερα με τα εξώδικα και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην παράδοση τους, ο ίδιος επεσήμανε ότι επιδιώκουν να βρουν λύσεις.

«Είναι θέματα τα οποία μας προβληματίζουν, δεχόμαστε παράπονα, τα βλέπουμε και εμείς με την εταιρία που ασχολείται με το θέμα και προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις που χρειάζονται»

Πηγή: alphanews

Send this to a friend