Home ΛΑΡΝΑΚΑ Επανεξελέγη Επαρχιακή Γραμματέας ΑΚΕΛ Λάρνακας η Χρυστάλλα Αντωνίου
Επανεξελέγη Επαρχιακή Γραμματέας ΑΚΕΛ Λάρνακας η Χρυστάλλα Αντωνίου

Επανεξελέγη Επαρχιακή Γραμματέας ΑΚΕΛ Λάρνακας η Χρυστάλλα Αντωνίου

Ειρήνη Αντωνίου

Σε Σώμα καταρτίστηκε η νέα Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λάρνακας, η οποία εξελέγη στην 27η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Μαΐου.

Η Επαρχιακή Επιτροπή συνήλθε στην πρώτη της συνεδρίαση στις 23 Μαΐου 2022 και καταρτίστηκε σε Σώμα, με τη Χρυστάλλα Αντωνίου να επανεξελέγεται στη θέση της Επαρχιακής Γραμματέα.

Σε δηλώσεις της στο LarnakaOnline η κ. Αντωνίου ανέφερε ότι είναι η Τρίτη φορά που  επανεξελέγεται στη θέση αυτή, «το φορτίο που παίρνω είναι πολύ μεγάλο όμως με όρεξη πεισμώνουμε για το καλό και μέσα από τις αποφάσεις που παίρνουμε για το καλό της κοινωνίας και το καλό της λάρνακας ευελπιστώ ότι θα βγει κάτι καλό. Αντιλαμβανόμαστε όλοι τις συνθήκες φτώχιας που βιώνουμε, τα νεαρά ζευγάρια δυστυχώς πολύ δύσκολα  προχωρούν είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε για να έρθουν καλύτερες μέρες.

Το αισιόδοξο είναι ότι έχουν εκλεγεί νέοι ηλιακά, με νέες αντιλήψεις και απόψεις,  για να πάρουμε το κόμμα μας μπροστά. Υπάρχει θέληση και όρεξη και ευελπιστώ ότι αυτή τη τετραετία θα έχουμε πιο θέματα αποτελέσματα».

Στη θέση του Επαρχιακού Οργανωτικού Γραμματέα επανεξελέγη ο Χρίστος Κκονές.

Στη νέα Επαρχιακή Γραμματεία έχουν εκλεγεί οι: Ρένος Γεωργίου, Άθως Καζαντζής, Μιχάλης Μιχαήλ, Δημήτρης Παναγή, Γιώργος Ιουλιανός, Μωχάμετ Σιααπάν και Σταύρος Αγαθού.

Send this to a friend