Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Από €180 μέχρι και €400 τα αεροπορικά για Αθήνα: Λογικές οι τιμές λέει η ACTA
Από €180 μέχρι και €400 τα αεροπορικά για Αθήνα: Λογικές οι τιμές λέει η ACTA

Από €180 μέχρι και €400 τα αεροπορικά για Αθήνα: Λογικές οι τιμές λέει η ACTA

Από €180 μέχρι και €400 μπορεί να πληρώσει κάποιος για αεροπορικά εισιτήρια, προκειμένου να ταξιδέψει από την Κύπρο μέχρι την ελληνική πρωτεύουσα την Αθήνα.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, ο κ. Χάρης Παπαχαραλάμπους, Εκπρόσωπος Τύπου της ACTA είπε ότι είναι λογικό και είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

“Τα αεροπορικά εισιτήρια κινούνται αποκλειστικά και μόνο στην βάση της ζήτησης και της προσφοράς, εδώ και αρκετά χρόνια. Αν κάποιος επιλέξει να ταξιδέψει ύστερα από τρις μέρες και είναι το τριήμερο του κατακλυσμού, αντιλαμβάνεστε ότι η τιμή θα είναι ψηλή. Αν επιλέξει από τώρα να κλείσει για τα μέσα Νοεμβρίου να πάει στην Αθήνα εγώ σας λέω όχι €180 αλλά και με τα μισά από αυτά μπορεί να βρει εισιτήριο.”

Οι καταναλωτές σημείωσε ο κ. Παπαχαραλάμπους πρέπει να κατανοήσουν ότι όσο πιο σύντομα κάνουν τις κρατήσεις τους τόσο πιο χαμηλό θα είναι και το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων.

Στις πλείστες των περιπτώσεων είπε ο κ. Παπαχαραλάμπους οι τιμές που καλούνται να πληρώσουν οι καταναλωτές για αεροπορικά εισιτήρια είναι λογικές ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν και πακέτα με προκαθορισμένες τιμές εισιτηρίων και δεν μεταβάλλονται.

Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν το καλοκαίρι θα πρέπει να προγραμματίσουν τα εισιτήρια τους καθώς βρισκόμαστε ήδη στο τέλος Μάϊου και υπάρχει ο κίνδυνος τα εισιτήρια να πάρουν ανοδική πορεία στις τιμές τους σύμφωνα με τον ίδιο.

Τέλος, όπως και κάθε χρόνο, σύμφωνα με τον κ. Παπαχαραλάμπους και φέτος δημοφιλέστερος προορισμός για τους Κύπριους είναι η Ελλάδα, ενώ η φετινή καλοκαιρινή χρονιά όπως όλα δείχνουν θα είναι μια αντανάκλαση του καλοκαιριού του 2019, πριν δηλαδή ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend