«Να ζήσετε με… Fakelaki.com»

«Να ζήσετε με… Fakelaki.com»

ΓΡΑΦΕΙ ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Μια προοδευτική διαδικτυακή εφαρμογή που προσφέρει λύσεις στις αυξανόμενες κοινωνικές υποχρεώσεις όσον αφορά τις γαμήλιες δεξιώσεις, έχει μπει για τα καλά στη ζωή των Κυπρίων.

Το fakelaki.com είναι μια απλή, σύντομη και ασφαλής διαδικασία που στοχεύει στη διατήρηση και διευκόλυνση της παραδοσιακής πρακτικής των γαμήλιων δώρων και ευχών, ενώ ταυτόχρονα ενθαρρύνει τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε καλεσμένο γάμου από την Κύπρο ή το εξωτερικό να στείλει το γαμήλιο δώρο και την ευχή που επιθυμεί σε οποιοδήποτε νεόνυμφο ζευγάρι εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Το Fakelaki λειτουργεί με την εμπορική επωνυμία «Fakelaki Gifts», με το ευρωπαικό σήμα κατατεθέν «Fakelaki» και διέπεται από τους νόμους και τους κανονισμούς της Ε.Ε. Διαχειριστής της ιδιωτικής αυτής επιχείρησης είναι ο Ανδρέας Μαντήλας, από τη Λάρνακα.

Στην ουσία, το μόνο που χρειάζεται κάποιος προσκεκλημένος προκειμένου να στείλει το δώρο και την ευχή του είναι το προσκλητήριο γάμου. Αφού συνδεθεί με την διαδικτυακή εφαρμογή της επιχείρησης και συγκεκριμένα με την ιστοσελίδα www.fakelaki.com, ακολουθεί μία απλή και ολιγόλεπτη διαδικασία συμπλήρωσης ενός εντύπου, καταγράφοντας τις απαραίτητες λεπτομέρειες αναφορικά με τον γάμο στον οποίο επιθυμεί ν’ αποστείλει το δώρο του.

Οι λεπτομέρειες αυτές αφορούν την ημερομηνία του γάμου, τον χώρο δεξίωσης και τα ονόματα των νεονύμφων. Επιπλέον, ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει τα στοιχεία του και το χρηματικό ποσό που επιθυμεί ν’ αποστείλει ως γαμήλιο δώρο μαζί με τις ευχές του στο ζευγάρι.

Καταγράφει, επίσης, ονομαστικά το άτομο που επιθυμεί να λάβει άμεσα το SMS σχετικά με το γαμήλιο δώρο που αποστέλλει (στοιχεία καλεσμένου, ποσό, ευχές), είτε προς έναν εκ των νεόνυμφων, είτε προς τους γονείς τους.

Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία, ο ενδιαφερόμενος αποστολέας πληρώνει on line με τη χρήση της πιστωτικής του κάρτας μέσω του συστήματος 3D secure της εταιρείας JCC Payment Systems. Ο καλεσμένος έχει την ευχέρεια να αποστείλει με τον πιο πάνω τρόπο το γαμήλιό του δώρο και τις ευχές του δύο εβδομάδες πριν ή δύο εβδομάδες μετά το μυστήριο.

Οι λειτουργοί της πρωτοποριακής αυτής διαδικτυακής εφαρμογής έρχονται σ’ επικοινωνία με την οικογένεια που τέλεσε τον γάμο για επιβεβαιωτική ενημέρωση και συνεννόηση σε σχέση με την αποστολή του δώρου. Στη συνέχεια εκδίδεται και ταχυδρομείται ασφαλισμένη επιταγή στα ονόματα του ζευγαριού, μαζί με τα στοιχεία του αποστολέα και τις ευχές του.

QΤο ζευγάρι νεονύμφων παραλαμβάνει φάκελο με ασφαλισμένη επιταγή, συνοδευόμενη από τα στοιχεία και τις ευχές του καλεσμένου. Η επιταγή παρακολουθείται ηλεκτρονικά και η υπηρεσία ολοκληρώνεται με την εξαργύρωσή της από το ζευγάρι.

Με τον τρόπο αυτό εξυπηρετούνται άτομα που για διάφορους λόγους αδυνατούν να παρευρεθούν σε κάποια γαμήλια τελετή.

Παράλληλα, όμως, εξυπηρετούνται και άτομα που δεν επιθυμούν την τελευταία στιγμή να προβαίνουν σε αναλήψεις χρημάτων από ταμειακές μηχανές τραπεζών και αγορά γαμήλιων καρτών, παρόλο που παρευρίσκονται στο γάμο.

Send this to a friend