Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σακκάς στο Larnakaonline: «Το κύριο κομμάτι του συνδέσμου της Λίβερπουλ είναι η φιλανθρωπία»
Σακκάς στο Larnakaonline: «Το κύριο κομμάτι του συνδέσμου της Λίβερπουλ είναι η φιλανθρωπία»

Σακκάς στο Larnakaonline: «Το κύριο κομμάτι του συνδέσμου της Λίβερπουλ είναι η φιλανθρωπία»

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά ο σύνδεσμος φιλάθλων της Λίβερπουλ στην Κύπρο μιας και μετά από ενέργειες που έγιναν παραδόθηκε επιταγή στο Ίδρυμα «Χριστίνα Α. Αποστόλου».

Ο σύνδεσμος φέτος κλείνει 25 χρόνια ζωής και στόχος είναι να γίνουν 25 διαφορετικές εισφορές.

Το Larnakaonline επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του συνδέσμου, κ. Σίμο Σακκά, ο οποίος μας μίλησε για τη δράση του συνδέσμου και όχι μόνο.

Ποιος είναι ο στόχος του συνδέσμου κ. Σακκά και πως κινείστε;
«Ο κύριος στόχος του συνδέσμου είναι οι φιλανθρωπίες. Ετησίως βοηθάμε διάφορα ιδρύματα όπως «Αντικαρκινικό», «ΠΑΣΥΚΑΦ», «Ένα όνειρο μια ευχή» και άλλους. Ο σύνδεσμος μετρά 25 χρόνια ζωής. Είναι ένας από τους δυο επίσημους συνδέσμους της Λίβερπουλ στην Κύπρο και κύριο κομμάτι μας είναι η φιλανθρωπία και ουσιαστικά «επιβάλλεται» και από την ίδια την Λίβερπουλ να ασκείς ένα φιλανθρωπικό έργο ως επίσημος σύνδεσμος. Για μας είναι το κύριο κομμάτι μας. Δεν έχουμε οποιοδήποτε οίκημα. Έχουμε κάποιες μπυραρίες σε κάθε πόλη και επισκεπτόμαστε συχνά και κάνουμε κάποιες εκδηλώσεις που μαζεύουμε χρήματα και τα προσφέρουμε σε διάφορα ιδρύματα. Την Κυριακή είχαμε το event μας στο Gerrards στην Λεμεσό. Βάλαμε στόχο να κάνουμε φέτος 25 εισφορές μιας και κλείνουμε 25 χρόνια ζωής και είναι ενήμερη και η Λίβερπουλ. Το κλαμπ αριθμεί πάνω από 400 επίσημους συνδέσμους. Υπάρχει καθημερινά επικοινωνία μιας και υπάρχει ειδικό τμήμα στη Λίβερπουλ που ασχολείται με τους συνδέσμους».

Επιλέγετε διαφορετικό ίδρυμα κάθε φορά;
«Ναι. Τώρα το κάναμε με το «Χριστίνα Αποστόλου», ενώ έχουμε και συνεργασία με πάρα πολλά ιδρύματα. Έχουμε επίσης συνεργασία με το νοσοκομείο για δυο αιμοδοσίες τον χρόνο και μπορεί να κάνουμε και τρίτη».

Πόσα μέλη έχει ο σύνδεσμος;
«Πάνω-κάτω έχουμε 500 μέλη. Υπάρχουν όλες οι πληροφορίες στην σελίδα μας (liverpoolcy.com) πως μπορεί να γίνει κάποιος μέλος, όπως και στο facebook. Ξεκινούμε τις εγγραφές μας από τον Ιούνιο. Υπάρχει και ένας μικρός αριθμός εισιτηρίων που μας δίνει η ομάδα και τα μέλη μπορούν να αιτηθούν από τον σύνδεσμο».

Είχατε και μία σημαντική βράβευση πριν μερικά χρόνια έτσι;
«Τα τελευταία χρόνια είχαμε τα players awards της ομάδας που ψήφιζε ο κόσμος και ανάμεσα σε αυτά ήταν και το βραβείο για τον καλύτερο σύνδεσμο της χρονιάς. Το 2017 ήμασταν ο καλύτερος σύνδεσμος της χρονιάς παγκοσμίως και πήγαμε Αγγλία για να βραβευτούμε στο players awards».

Και μία πρόβλεψη για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Ρεάλ;
«Είμαστε αισιόδοξοι παρά τους τραυματισμούς. Αν η ομάδα είναι πλήρης θεωρώ θα κερδίσουμε».

Send this to a friend