Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Τραγικός o θάνατος του 40χρονου – Καταπλακώθηκε από το όχημά του (βίντεο)
Τραγικός o θάνατος του 40χρονου – Καταπλακώθηκε από το όχημά του (βίντεο)

Τραγικός o θάνατος του 40χρονου – Καταπλακώθηκε από το όχημά του (βίντεο)

ΓΡΑΦΕΙ o ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 40χρονος οικογενειάρχης Βαρνάβας Γεωργίου, κάτοικος Αραδίππου, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το πρωί, λίγο πριν από τις 10π.μ., στην Δρομολαξιά.

Ο 40χρονος καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε, το οποίο προηγουμένως ανατράπηκε προφανώς λόγω ταχύτητας. Αστυνομικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο οδηγός δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Εάν φορούσε, το πιο πιθανό είναι ότι θα γλίτωνε τον θάνατο.

Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη στην οδό 28ης Οκτωβρίου, με κατεύθυνση από το κέντρο Πανόριο προς την Δημοτική Αγορά Δρομολαξιάς, παρά τον κυκλικό κόμβο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ ο Γεωργίου οδηγούσε αυτοκίνητο ενοικιάσεως, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προφανώς λόγω μεγάλης ταχύτητας, το όχημα εκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε στο δεξί χαντάκι του δρόμου, σύμφωνα με την πορεία του, και ακινητοποιήθηκε.

Από τις εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας στην σκηνή του δυστυχήματος, το θύμα φαίνεται να μην έφερε ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί εκτός του αυτοκινήτου και στη συνέχεια να καταπλακωθεί από αυτό. Όταν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ήταν ήδη αργά.

Οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του. Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή δήλωσε ότι η πρώτη αιτία θανάτου του 40χρονου ήταν το γεγονός ότι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Όσον αφορά το θέμα της ταχύτητας, εξετάζεται από τα μέλη της Τροχαίας που ανέλαβαν την διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος. Ο Βαρνάβας Γεωργίου καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά. Το σημερινό είναι το τρίτο θανατηφόρο δυστύχημα, με ισάριθμα θύματα, που συμβαίνει στην πόλη κι επαρχία Λάρνακας από τις αρχές του χρόνου.

Send this to a friend