Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Στον αστερισμό του Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ – Ο προγραμματισμός και οι πιθανοί αντίπαλοι
Στον αστερισμό του Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ – Ο προγραμματισμός και οι πιθανοί αντίπαλοι

Στον αστερισμό του Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ – Ο προγραμματισμός και οι πιθανοί αντίπαλοι

Σπουδαία επιτυχία για την ΑΕΚ που κατάφερε στο νήμα της φετινής σεζόν να τερματίσει στη δεύτερη θέση εκμεταλλευόμενη το δώρο της Πάφο και παίρνοντας το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ όπου αναμένεται να βρει απέναντι της την Ντιναμό Κιέβου ή την Μίτιλαντ. Αν καταφέρει και περάσει το εμπόδιο αυτό θα εξασφαλίσει θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγ, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα έχει δυο ακόμη ευκαιρίες στα προκριματικά του Γιουρόπα και του Κόνφερενς Λιγκ.

Σήμερα η διοίκηση πρόσφερε γεύμα σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για να στείλει ευχαριστίες και να αποχαιρετήσει ενόψει διακοπών όλους. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν, άλλοι θα κληθούν για ανανεώσεις, άλλοι για αποδεσμεύσεις ενώ θα παρθεί και οριστική απόφαση πολύ-πολύ σύντομα και για τον Μπαντία.

Ο προγραμματισμός από τον Τσάβι Ρόκα έχει ξεκινήσει ήδη και πλέον η ομάδα «τρέχει» ενόψει προετοιμασίας και ιδανικής στελέχωσης για να μπορέσει να παρουσιαστεί στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο πιο έτοιμη μπορεί.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend