Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Χρυσοστόμου στο Larnakaonline: «Θα κάνουμε οικονομική υπέρβαση, ανοικτό το παράθυρο για επενδυτές»
Χρυσοστόμου στο Larnakaonline: «Θα κάνουμε οικονομική υπέρβαση, ανοικτό το παράθυρο για επενδυτές»

Χρυσοστόμου στο Larnakaonline: «Θα κάνουμε οικονομική υπέρβαση, ανοικτό το παράθυρο για επενδυτές»

Η Νέα Σαλαμίνα επέστρεψε στην Α΄ Κατηγορία και δεν ήρθε για να κάνει τουρισμό αλλά για να μείνει. Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννος Χρυσοστόμου, μίλησε στο Larnakaonline και αναφέρθηκε στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, αυτή που έρχεται, μίλησε για οικονομική υπέρβαση που θα γίνει, το κεφάλαιο επενδυτών και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο,

Διαβάστε όλα όσα μας δήλωσε:

Η Νέα Σαλαμίνα επέστρεψε στην Α΄ Κατηγορία σε μία σεζόν που ξεκίνησε με δυσκολίες αλλά στο τέλος πετύχατε τον στόχο σας.
«Όντως, το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε τον στόχο μέσα από μία χρονιά που χρειάστηκε χρόνος προσαρμογείς στη Β΄ Κατηγορία, κάτι το οποίο ήταν δύσκολο διότι δεν είχαμε την εμπειρία της Β΄ Κατηγορίας. Τα πράγματα ήταν δύσκολα και για τους ποδοσφαιριστές και για τους προπονητές, ακόμη και για τους φίλους της ομάδας. Κάτω από αντίξοες συνθήκες, όμως με την πάροδο του χρόνου η ομάδα προσαρμόστηκε και με την αλλαγή του προπονητή η ομάδα πήρε τα πάνω της και στο δεύτερο μισό σχετικά με ευκολία μπορώ να πω. Είχαμε ένα πρώτο μισό πολύ δύσκολο και στη συνέχεια με την έλευση του Σάββα Πουρσαϊτιδή ήταν πιο εύκολα τα πράγματα».

Η ομάδα με την επιστροφή της θέλει να μείνει στην Α΄ Κατηγορία. Πολλές ομάδες που ανεβαίνουν θα ρίξουν πολλά χρήματα. Ο κόσμος είναι απαιτητικός. Πως βλέπετε την σεζόν εσείς, γιατί δεν θα φθάσετε σε μπάτζετ των 5 και των 7 εκατομμυρίων που θα κάνουν άλλες νεοφώτιστες ομάδες.
«Ναι, δεν θα φθάσουμε στα 5 εκατομμύρια όμως θα κάνουμε την οικονομική μας υπέρβαση, έτσι ώστε με την τεχνογνωσία που υπάρχει, με ένα έμπειρο προπονητή και μία βάση ποδοσφαιριστών με περγαμηνές στην Α΄ Κατηγορία και με τις ποιοτικές προσθήκες, είμαστε πεπεισμένοι ότι όχι μόνο θα επιστρέψουμε αλλά και δεν θα έχουμε προβλήματα στην Α΄ Κατηγορία. Η Νέα Σαλαμίνα είναι παραδοσιακή ομάδα Α΄ Κατηγορίας, το εύρος και η ιστορία αυτού του σωματείου είναι τέτοια που δεν τίθεται θέμα να μπουν υπερβολικοί στόχοι από την μία αλλά απ’ την άλλη στόχοι ρεαλιστικοί, με αξιοπρέπεια, με βάση το γεγονός ότι θα μείνουμε στην κατηγορία, θα δουλέψουμε για να βάλουμε τις βάσεις και για την επόμενη χρονιά».

Άρα ο πρώτος στόχος είναι η παραμονή και να χτίζεται πάνω σε αυτό;
«Ο στόχος είναι η αξιοπρεπής παρουσία, κάτι το οποίο θα μας επιτρέψει να χτίσουμε και για την μεθεπόμενη χρονιά με σωστές και ποιοτικές προσθήκες που θέλουμε να κάνουμε».

Βλέπουμε σε πολλές ομάδες να έρχονται επενδυτές και να ρίχνουν χρήμα. Η Νέα Σαλαμίνα πως βλέπει τα πράγματα;
«Η Νέα Σαλαμίνα είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση την οποία θα την κάνει πιο ανταγωνιστική».

Άρα, αφήνετε ανοικτό παράθυρο…
«Ναι, βεβαίως υπάρχει ανοικτό παράθυρο. Είναι κάτι το οποίο δεν αφορά το διοικητικό συμβούλιο, είναι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης. Αν και εφόσον υπάρχει κάτι δεν θα το αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο αλλά η γενική συνέλευση».

Υπήρξε ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό;
«Βολιδοσκοπήσεις τα τελευταία 10 χρόνια που είμαι στο διοικητικό συμβούλιο υπήρξαν πολλές όμως δεν υπήρχε μία σοβαρή και δομημένη προσέγγιση προς το σωματείο για να υπάρχουν προϋποθέσεις να παρουσιάσουμε κάτι στη Γενική Συνέλευση. Ως εκ τούτου αν παρουσιαστεί κάτι θα το συζητήσουμε και θα το παρουσιάσουμε στην Γενική Συνέλευση».

Κλείνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο που ήταν κοντά και στα εύκολα και στα δύσκολα της φετινής σεζόν.
«Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας. Παρά την πικρία του ήρθε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα και την στήριξε στα δύσκολα. Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στους οργανωμένους οπαδούς οι οποίοι συμπεριφέρθηκαν στα δύσκολα με πολλή υπομονή και ωριμότητα. Στη συνέχεια έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ομάδα με την παρουσία τους. Δεν την άφησαν μόνη ποτέ την ομάδα εξού και στην τελευταία αγωνιστική που ήταν συγκλονιστικοί. Το μήνυμα που στέλνω στους απανταχού Σαλαμιναίους, στην Αμερική, στο Λονδίνο, στην Κύπρο είναι ότι πρέπει να συσπειρωθούν, να έχουν πίστη στην ομάδα και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να ανακτήσουμε την πληγωμένη αίγλη της Νέας Σαλαμίνας».

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend