Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ «Πληγώνει», πονάει και φέρνει εξελίξεις η ήττα – Τα δεδομένα με Τιμούρ…
«Πληγώνει», πονάει και φέρνει εξελίξεις η ήττα – Τα δεδομένα με Τιμούρ…

«Πληγώνει», πονάει και φέρνει εξελίξεις η ήττα – Τα δεδομένα με Τιμούρ…

Απρόσμενη βαριά εντός έδρας ήττα γνώρισε η Ανόρθωση από τον Άρη με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός Ευρώπης την τελευταία αγωνιστική, αποτέλεσμα που προκάλεσε ταρακούνημα στα ενδότερα της ομάδας.

Μία παταγώδης αποτυχία για την Ανόρθωση και τον Τιμούρ Κετσπάγια μιας και η «Κυρία» ξεκίνησε την σεζόν για να διεκδικήσει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο και στο τέλος έμεινε με δυο χείλη καμένα. Όταν παίζεις στην έδρα σου και θέλεις δυο αποτελέσματα και χάνεις 3-0 με κατεβασμένα τα χέρια, τότε η ευθύνη βαραίνει πρώτα και κύρια τον προπονητή και μετά τους παίκτες.

Η Ανόρθωση όφειλε να πάρει έστω το ευρωπαϊκό εισιτήριο και δεν κατάφερε να το κάνει ούτε αυτό φέτος. Λίγο ο προγραμματισμός, λίγο κάποιες κακές επιλογές, λίγο η κακή διαχείριση του Κετσπάγια σχετικά με το ρόστερ, λίγο το διοικητικό κομμάτι που τον τελευταίο τουλάχιστο χρόνο είχε θέματα, έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχασε σε μεγάλο βαθμό την τεράστια εμπιστοσύνη που είχε από τον κόσμο. Πολλοί τα έχουν και με τις κατά καιρούς τοποθετήσεις του πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι. Χθες, μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε αναβρασμός με τον κόσμο να ζητά την απομάκρυνση του από τον Πουλλαΐδη.

Για την ώρα θέμα Κετσπάγια δεν έχει τεθεί στην ομάδα της Αμμοχώστου. Δεν ξέρουμε στην πορεία αν υπάρξει ποτέ θέμα. Ο Νεόφυτος Λάρκου είναι αυτός που θα αποφασίσει για πολλά θέματα που «καίνε» και το σίγουρο είναι ότι θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend