Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Τιμούρ: “Η ευθύνη βαραίνει πρώτα εμένα, πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές”
Τιμούρ: “Η ευθύνη βαραίνει πρώτα εμένα, πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές”

Τιμούρ: “Η ευθύνη βαραίνει πρώτα εμένα, πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές”

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Κετσπάγια στη Διάσκεψη Τύπου μετά την αποτυχία κόντρα στον Άρη.

“Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Παρά το ότι γενικότερα σε όλη την σεζόν αξίζαμε περισσότερα από αυτά που πήραμε. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, διότι η ομάδα δεν πέρασε στην Ευρώπη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαγράψουμε αυτά που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά αυτή η ομάδα έχει περάσει πολλές δυσκολίες. Είναι μεγάλη ομάδα και πάντα βγαίνει μπροστά.

Απ’ εκεί και πέρα αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να σηκώσουμε το κεφάλι, όσο δύσκολο και να είναι. Όπως είπα και πριν, επειδή χάσαμε τους στόχους μας σε μια σεζόν δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα κλείσει. Είχε και χειρότερες περιόδους η ομάδα αλλά πάντα έβρισκε την δύναμη για να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει τους στόχους της. Πιστεύω ότι η ομάδα άξιζε πολύ περισσότερα, όχι μόνο να βγει Ευρώπη. Αλλά δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχει να κάνει με αυτά που αξίζεις αλλά με αυτά που παίρνεις. Και δυστυχώς αυτά που πήραμε ήταν πολύ λιγότερα με αυτά άξιζε η ομάδα. Σίγουρα ο κόσμος είναι απογοητευμένος, είναι λογικό. Αλλά δεν χρειάζεται να μας πάρει από κάτω και να δημιουργήσουμε πολύ περισσότερα προβλήματα από όσα υπάρχουν στην ομάδα. Γενικώς τον τελευταίο καιρό δεν ήταν ευχάριστα τα πράγματα που γίνονταν. Αλλά πολύ πιο δυσάρεστο είναι αυτό που έγινε σήμερα, η ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει ένα αποτέλεσμα για να βγει στην Ευρώπη”.

Για το αν οι παίκτες του δεν μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς: “Στο πρώτο γκολ, από τις κόντρες ο άνθρωπος βγήκε μόνος του και έβαλε το γκολ. Προσπαθήσαμε αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Και γι’ αυτό τον λόγο δεν πήραμε αυτά που θέλαμε, τουλάχιστον μια ισοπαλία για να εξασφαλίσουμε θέση στην Ευρώπη”.

Για το ότι είχε την τύχη της στα χέρια της αλλά δεν τα κατάφερε: “Η ομάδα άξιζε πολύ περισσότερα, πολύ περισσότερα. Μπορούσε και για το πρωτάθλημα. Διεκδικήσαμε όλους τους τίτλους, μπήκαμε στους ομίλους, απ’ εκεί και πέρα έπρεπε να είμαστε πολύ καλύτεροι απ’ ότι ήμασταν σήμερα. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, γι’ αυτό το αγαπάμε”.

Για το αν θα είναι πιο εύκολος ο σχεδιασμός τη νέα σεζόν απ’ την στιγμή που θα συνεργαστεί με τον Νεόφυτο Λάρκου: “Ο χρόνος είναι που θα βοηθήσει περισσότερο. Ο χρόνος που θα έχει η ομάδα. Έτσι όπως είμαστε τώρα, που δεν θα παίξουμε Ευρώπη, σημαίνει ότι θα υπάρχει περισσότερος χρόνος για να φτιάξουμε την ομάδα. Έτσι ήταν και την πρώτη χρονιά που ήρθαμε, είχαμε χρόνο διότι η ομάδα δεν έπαιζε Ευρώπη”.

Για το αν θα χρειαστούν ριζικές αλλαγές: “Θα χρειαστούν αλλαγές ναι”.

Για την συνεργασία με τεχνικό διευθυντή: Δεν θα δουλεύουν μόνο οι άλλοι, θα δουλέψουμε όλοι μαζί. Δεν είναι ότι ο καθένας θα κάνει ότι θέλει. Όλοι αυτοί που είναι γύρω στην ομάδα θα δουλέψουν για το καλό της ομάδας. Απ’ εκεί και πέρα, είναι δύσκολη στιγμή για όλους μας αλλά το ότι δεν πετύχαμε την έξοδο στην Ευρώπη δεν πρέπει να διαλύσουμε την ομάδα. Και ξέρω ότι πάντα στις δύσκολες στιγμές ψάχνεις ανθρώπους να βρεις γύρω σου. Όταν είναι καλά, όλοι χαίρονται και όλοι πανηγυρίζουν. Εμείς κάναμε πολλά πράγματα για να πανηγυρίζει ο κόσμος. Τώρα που υπάρχει πρόβλημα, χρειάζεται στήριξη της ομάδας από τον κόσμο και αυτό ζητάμε. Να σταθεί ο κόσμος δίπλα στην ομάδα. Άστε τον Κετσπάγια, άστε τον Λάρκου, άστε τον οποιοδήποτε. Δίπλα στην ομάδα”.

Για το ποιον έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για την αποτυχία: “Εμένα βαραίνει, είμαι προπονητής της ομάδας. Πρώτος πρώτος είναι ο προπονητής”.

Send this to a friend