Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Έφτασε Λάρνακα και του φόρεσαν χειροπέδες – Καταδικάστηκε για εμπορία ανήλικων
Έφτασε Λάρνακα και του φόρεσαν χειροπέδες – Καταδικάστηκε για εμπορία ανήλικων

Έφτασε Λάρνακα και του φόρεσαν χειροπέδες – Καταδικάστηκε για εμπορία ανήλικων

Τη σύλληψη 30χρονου στη Λάρνακα, ο οποίος καταζητείτο από τις αρχές της Μολδαβίας, βάσει διεθνούς εντάλματος, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Αστυνομία Κύπρου.

Όπως αναφέρεται, στον 30χρονο έχει επιβληθεί από τις αρχές της Μολδαβίας ποινή φυλάκισης διάρκειας 16 χρόνων ύστερα από εκδίκαση υπόθεσης εμπορίας ανηλίκων προσώπων και μαστροπείας, με το διεθνές ένταλμα να έχει εκδοθεί για σκοπούς σύλληψης και έκδοσης του στις Αρχές της Μολδαβίας και έκτιση της ποινής φυλάκισης που του έχει επιβληθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής ο 30χρονος αφίχθηκε με πτήση από χώρα του εξωτερικού στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε από μέλη της Αστυνομίας ότι καταζητείτο από τις Αρχές της χώρας. Εναντίον του εκδόθηκε στη συνέχεια προσωρινό ένταλμα σύλληψης από τις αρχές της Δημοκρατίας, βάσει του οποίου συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας.

Σημειώνεται πως το πρωί της Παρασκευής ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έναρξη της διαδικασίας έκδοσής του στις αρχές της Μολδαβίας, με το Δικαστήριο να διατάσσει όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 5 Ιουνίου, οπόταν και θα συνεχιστεί η δικαστική διαδικασία.

Send this to a friend