Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Πληροφορίες: Συνάντηση Πουλλαΐδη-Ουάρντα, η υπέρβαση των 350.000 και η απάντηση…
Πληροφορίες: Συνάντηση Πουλλαΐδη-Ουάρντα, η υπέρβαση των 350.000 και η απάντηση…

Πληροφορίες: Συνάντηση Πουλλαΐδη-Ουάρντα, η υπέρβαση των 350.000 και η απάντηση…

Ότι περνά από το χέρι του κάνει ο Χρίστος Πουλλαΐδης για να μπορέσει να κρατήσει τον Αρμ Ουάρντα στην Ανόρθωση και την νέα σεζόν, όμως φαίνεται ότι ο Αιγύπτιος δεν είναι «ζεστός» μιας και η υπέρβαση που κάνει για πάρτι του η «Κυρία» δεν είναι αρκετή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Larnakaonline πριν μερικές μέρες ο Χρίστος Πουλλαΐδης κάλεσε τον Ουάρντα σε συνάντηση για να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραμονής του για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος είναι διατεθειμένος να κάνει υπέρβαση στο οικονομικό κομμάτι μιας και του πρόσφερε το υψηλότερο συμβόλαιο που θα έχει παίκτης της Ανόρθωσης και το οποίο ανέρχεται περίπου στις 350.000 ευρώ.

Ο Ουάρντα τη δεδομένη στιγμή έχει εκτοξεύσει το κασέ του και τις απαιτήσεις του στις 600.000 ευρώ, έτσι η απάντηση που έδωσε ήταν αρνητική, με αποτέλεσμα το παιχνίδι με τον Άρη να είναι πιθανότατα και το τελευταίο του με την φανέλα της Ανόρθωσης. θέλοντας να βρει την πρόταση που θα τον ικανοποιήσει στο εξωτερικό.

Ο Ουάρντα έχει μεταφέρει και σε συμπαίκτες του ότι το ματς του Σαββάτου θα είναι και το τελευταίο του και αναμένεται να αποχαιρετήσει τον κόσμο της «Κυρίας». Ο ίδιος επιθυμεί να το κάνει βοηθώντας την ομάδα να πάρει τη νίκη και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μοναδική περίπτωση να ανατραπούν τα πράγματα, με τα υφιστάμενα δεδομένα. είναι μέχρι τον Αύγουστο να μην βρει ομάδα με τα χρήματα που αξιώνει και να στρέψει ξανά το βλέμμα του στην Ανόρθωση. Αν μέχρι τότε η Ανόρθωση ψάχνεται για ενίσχυση και μπορεί να διαθέσει ένα μεγάλο ποσό, τότε θα το παλέψει.

Για την ώρα η πρόταση Πουλλαΐδη, που για τα κυπριακά δεδομένα είναι εξαιρετική, δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα και σαφώς κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την ομάδα της Αμμοχώστου ότι δεν έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει τον κορυφαίο παίκτη του πρωταθλήματος στο ρόστερ της.

Πάνος Λάρκος

 

Send this to a friend