Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Χριστοφόρου: «Δεν υπάρχει κάποιος που να μην το έχει δει…»
Χριστοφόρου: «Δεν υπάρχει κάποιος που να μην το έχει δει…»

Χριστοφόρου: «Δεν υπάρχει κάποιος που να μην το έχει δει…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στο Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Επί Παντός Αθλητικού» με τον Μάκη Νικολάου και την Μαίρη Ταραλίδη.

Αναλυτικά:

«Μπορούμε να πούμε πολλά. Ο Λάζαρος δεν είναι ήρθε στην Κύπρο για να μας αποδείξει ποιος είναι, όλοι ξέραμε την ποιότητα του. Η ουσία είναι αυτή η συνεργασία να είναι ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές ως προς του στόχους που έχουν τεθεί… Το γήπεδο μίλησε για τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει κάποιος που να μην έχει δει την αξία αυτού του ποδοσφαιριστή. Η απόφαση για να παραμείνει ήταν εύκολη. Είναι σημαντικό να διατηρείς τέτοια στοιχεία στο δυναμικό σου».

Ενόψει Άρη:
«Τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό από αυτό το ματς, καθοριζεί όχι μόνο την φετινή αλλά και το πως ξεκινά η επόμενη σεζόν. Το ευρωπαικό εισιτηρίο δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένο. Ξέρουμε ότι ο Άρης θα έρθει για να παλέψει για αυτο και μείς λέμε οτι το μεγάλο μας όπλο είναι ο κόσμος. Τον καλούμε να έρθει να στηρίξει την ομάδα».

Για τον Ουάρντα:
«Δεν θα σχολιάσω αναρτήσεις ποδοσφαιριστή μας. Εμείς μιλάμε με υπογραφές, με καταλήξεις, όχι με σενάρια και υποθέσεις. Δεν υπάρχει κάτι να ανακοινώσουμε».

Για τον Σάββα Δαμιανού:
«Ότι προκύπτει, προκύπτει μόνο μέσω επίσημων ανακοινώσεων. Δεν θα σχολιάσουμε κάτι, μένουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Άρη».

Για το πότε θα ανακοινωθεί ο Λάρκου:
«Δεν είναι ζήτημα αυτών των μερών, προέχει το παιχνίδι με τον Άρη. Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν».

Αγωνιστικά:
«Είναι δύο οι τιμωρημένοι, οι Κορρέα και Νοβότνι. Οι Ρουσιάς και Εσκοβάλ δεν συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα».

Αν θα αποχωρήσει ο κ. Χαμπουλλάς και θα αναλάβει την προεδρία ο κ. Πουλλαΐδης:
«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι την 1η Ιουνίου θα είναι η εκλογική συνέλευση της εταιρείας. Το πρέπων είναι να τοποθετηθούν οι ίδιοι».

Send this to a friend