Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Στο ακουστικό οι εκπαιδευτικοί για να κλείσουν τις εκκρεμότητες του Σεπτέμβρη
Στο ακουστικό οι εκπαιδευτικοί για να κλείσουν τις εκκρεμότητες του Σεπτέμβρη

Στο ακουστικό οι εκπαιδευτικοί για να κλείσουν τις εκκρεμότητες του Σεπτέμβρη

Ομαλά κύλησε η “πρεμιέρα” των εξετάσεων του δεύτερου τετραμήνου με τον Αντιπρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ, Θέμη Πολυβίου να δηλώνει πως η θεματολογία των Νέων Ελληικών για τους τελειόφοιτους ήταν βατά και σημείωσε πως γίνονται διορθωτικές κινήσεις ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.   

“Μπορώ να πω ότι το πάθημα έγινε μάθημα στο Υπουργείο. Καλά ήταν και τα θέματα της Ιστορίας για τους μαθητές A Λυκείου. Εκείνο που έχει αλλάξει είναι πως έγινε συντονισμός. Οι συνάδελφοι στα Λύκεια έχουν παραλάβει από χθες οδηγούς διόρθωσης που θα μελετήσουν και σήμερα στις 12:00 θα γίνει διαδικτυακή σύνδεση για να συζητηθούν παρατηρήσεις ώστε να γίνουν διορθώσεις και να μην υπάρχουν αμφιβολίες ή άλλα προβλήματα”.

Πρόσθεσε πως οι εκπαιδευτικοί αναμένουν να κληθούν από το Υπουργείο Παιδείας ώστε να συζητηθεί το θέμα αξιολόγησης των μαθητών.

“Χθες είχαμε συνάντηση με τους γονείς, την αναβάλαμε όμως γιατί είπαμε να εξελιχθούν οι εξετάσεις. Αναμένουμε από το Υπουργείο συνάντηση, υπάρχει σοβαρότητο θέμα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, υπάρχουν εκκρεμότητες”.

Ο κ. Πολυβίου είπε επίσης πως πρέπει να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για την επόμενη σχολική χρονιά.

“Αν περιμένουμε να ξεκινήσει η σχολική χρονιά και αρχίσουμε πάλι τις συζητήσεις, δυστυχώς θα δούμε μια από τα ίδια”.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend