Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ψηφιοποιήθηκε η εφημερίδα του Δήμου Αραδίππου
Ψηφιοποιήθηκε η εφημερίδα του Δήμου Αραδίππου

Ψηφιοποιήθηκε η εφημερίδα του Δήμου Αραδίππου

Με στόχο την συνεχή αναβάθμιση της ενημέρωσης των δημοτών και όχι μόνο, η εφημερίδα του Δήμου Αραδίππου ψηφιοποιήθηκε.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «η εφημερίδα της Αραδίππου απέκτησε πλέον ψηφιακή υπόσταση, δίνοντας την δυνατότητα άμεσης πρόσβασης από κάθε ψηφιακή πλατφόρμα, αλλά συμβάλλοντας και σε μια Πράσινη Πόλη. Η www.e-aradippou.cy αποτελεί ιδιοκτησία του Δήμου Αραδίππου, και ενημερώνεται από τις Επιτροπές του Δήμου, τους φορείς, τα σχολεία, τις δομές και κάθε δραστηριότητα που λαμβάνει σάρκα και οστά στα δημοτικά της όρια».

Ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης ανέφερε ότι «με την ψήφιση της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, εγκαινιάζεται μια νέα εποχή για το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης στη χώρα μας, αλλά και για τον Δήμο. Συνεχίζουμε την αυτόνομη πορεία, ενισχυμένοι με τις Κοινότητες Τρούλλων και Κελλιών».

Πρόσθεσε ακόμα πως «αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί πείσαμε με επιχειρήματα ότι αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή, βάσει και των μελετών των εμπειρογνωμόνων που προηγήθηκαν».

«Η μεταρρύθμιση είναι ένα δύσκολο εγχείρημα για το οποίο πρέπει να εργαστούμε όλοι για να επιτύχει» είπε και πρόσθεσε πως «συνεχίζουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα την προσπάθεια για αναβάθμιση της πόλης και της ποιότητας ζωής των δημοτών μας, με σημαντικά έργα υποδομής, κοινωνικά και άλλα προγράμματα και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες».

Χαρακτήρισε «πολύ σημαντικό βήμα» την έναρξη της διαδικτυακής εφημερίδας του Δήμου Αραδίππου, αφού όπως εξήγησε «το διαδίκτυο άλλαξε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν οι άνθρωποι. Ζούμε στην εποχή των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και οι δημότες ζητούν, δικαιούνται και πρέπει να λαμβάνουν άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στον Δήμο τους. Τα οργανωμένα σύνολα της Αραδίππου χρειάζονται επίσης ένα βήμα για να προβάλλουν το έργο και τη δράση τους».

Καλούμε ανέφερε ο Δήμαρχος «όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στην υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος με την αποστολή θεμάτων που τους αφορούν, αλλά και που θέλουν να προβάλλουν, στέλνοντάς τα στο: [email protected]».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα ότι «μαζί με την επίσημη ανάρτηση της νέα εφημερίδας «ο Δήμος Αραδίππου ξεκινά ένα πλούσιο σε δώρα διαγωνισμό μέσω της εγγραφής των πολιτών στο newsletter της εφημερίδας. Τα δώρα θα ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, οι κληρώσεις θα γίνουν τον Σεπτέμβριο 2022 και οι νικητές θα ανακοινωθούν με την ολοκλήρωσή του.

Send this to a friend