Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Ας στηρίξουμε όλοι τη μικρή Εβελίνα (βίντεο)
Ας στηρίξουμε όλοι τη μικρή Εβελίνα  (βίντεο)

Ας στηρίξουμε όλοι τη μικρή Εβελίνα (βίντεο)

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση για να στηριχθεί ένα κοριτσάκι που διαγνώστηκε με ένα επιθετικό είδος καρκίνου, διοργανώνει ο Πέτρος Στυλιανού από την Πάφο.

 

Ο Πέτρος θα ποδηλατίσει σε κάθε γωνιά της Κύπρου για να παραλάβει από οποιονδήποτε προσφέρει λεφτά, με σκοπό να βοηθήσει την Εβελίνα Παπαντωνίου.

Συγκεκριμένα, η μικρή Εβελίνα Παπαντωνίου, 3 χρονών, διαγνώστηκε με ένα επιθετικό είδος καρκίνου και έχει μεταβεί στο Ισραήλ για θεραπείες, ενώ επιβάλλεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξειδικευμένες θεραπείες στη Γερμανία.

Η Κυπριακή Δημοκρατία καλύπτει μόνο τα έξοδα που αφορούν τις θεραπείες στη Γερμανία και η οικογένειά της ζητά την οικονομική βοήθεια του κόσμου μέσα από το Facebook με σκοπό την οικονομική κάλυψη της διαμονής τους στο Ισραήλ και τη Γερμανία, τη φαρμακευτική αγωγή της μικρής Εβελίνας, τα έξοδα μετακίνησης και τα αεροπορικά εισιτήρια μεταξύ των δύο χορών.

Η ανάρτηση της μητέρας της

Αγαπημένοι μας, όσοι μας γνωρίζετε έχετε ενημερωθεί σχετικά με την υγεία της κορούλας μας Εβελίνας Παπαντωνίου 3,5 ετών, όπου από τον Οκτώβριο 2021 έχει διαγνωστεί με ένα επιθετικό είδος καρκίνου Σταδίου IV και έχει μεταβεί στο Ισραήλ για θεραπείες. Επιπρόσθετα, επιβάλλεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξειδικευμένες θεραπείες στη Γερμανία. Η Κυπριακή Δημοκρατία μέσω του Υπουργείου Υγείας μας καλύπτει μόνο τα έξοδα που αφορούν τις επιπλέον θεραπείες πρωτονίων στη Γερμανία. Ένεκα του ότι τα έξοδα της οικογένειας τόσο στο Ισραήλ όσο και στη Γερμανία είναι πάρα πολλά, έχουμε εγκριθεί για διενέργεια εράνου υπ αριθμό: 23/2021, με σκοπό την οικονομική κάλυψη της διαμονής στο Ισραήλ και στη Γερμανία, τη Φαρμακευτική αγωγή, έξοδα μετακίνησης και αεροπορικά εισιτήρια μεταξύ των χωρών αυτών. Για την στήριξή σας, μπορείτε να κάνετε τη δική σας εισφορά για την κορούλα μας ΜΟΝΟ μέσω των εξής τρόπων:

– Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου, Αρ.Λογαριασμού: 357036585620 IBAN: CY38 0020 0195 0000 3570 3658 5620. «Έρανος Υπερ της Εβελίνας Παπαντωνίου»

– Μέσω Revolut: 99782988 @harist44 και 99843273 @charalw3qm

– Quickpay μέσω 1Bank: 99782988

Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και παρακαλούμε όπως έχετε την κορούλα μας στην προσευχή σας.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend