Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Πιάνει δουλειά και σκέφτεται… ευρωπαϊκά
Πιάνει δουλειά και σκέφτεται… ευρωπαϊκά

Πιάνει δουλειά και σκέφτεται… ευρωπαϊκά

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ οι οποίοι μετά από διήμερο ρεπό πιάνουν ξανά δουλειά με στόχο να προετοιμαστούν ενόψει του αγώνα με την Πάφο για το τρίποντο.

Ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο για την ΑΕΚ μιας και κόντρα στην Πάφο δεν τα πάει καλά, όμως δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη και το τρίποντο που θα της δώσει τη δυνατότητα να κάνει αποφασιστικό βήμα για μία θέση στην Ευρώπη, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να κοιτάζει και τη δεύτερη θέση.

Απ’ την άλλη αν ηττηθεί ή δεν κερδίσει θα υπάρχει κίνδυνος ακόμη και για να βγει η ομάδα εκτός τετράδας. Αυτό καταδεικνύει πόσο σημαντικό είναι το ματς με την Πάφο και πόσο κρίσιμο. Ο Μπαντία που θα είναι και πάλι τιμωρημένος θα προσπαθήσει να δουλέψει αυτές τις μέρες και στην αποτελεσματικότητα μιας και είναι γεγονός ότι αν η ΑΕΚ τελείωνε νωρίτερα κάποιες ευκαιρίες που βρήκε με τον Άρη πιθανόν το ματς να έπαιρνε άλλη τροπή.

Τα φετινά «αν» που έχει να θυμάται η ΑΕΚ είναι πολλά μιας και απώλεσε πολλές ευκαιρίες για να είναι ακόμη πιο ψηλά και πιο κοντά στην κορυφή. Το να απωλέσει άλλη μία πιθανόν να είναι καταστροφικό…

Send this to a friend