Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Νέα Σαλαμίνα: Έκδοση λαχνού με στόχο να καλυφθεί ποσό 100.000 ευρώ που αποτελεί έλλειμα της σεζόν
Νέα Σαλαμίνα: Έκδοση λαχνού με στόχο να καλυφθεί ποσό 100.000 ευρώ που αποτελεί έλλειμα της σεζόν

Νέα Σαλαμίνα: Έκδοση λαχνού με στόχο να καλυφθεί ποσό 100.000 ευρώ που αποτελεί έλλειμα της σεζόν

Ενημέρωση από τη Νέα Σαλαμίνα για την προσπάθεια να μαζευτούν 100.000 ευρώ μέσω λαχνού.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει την κυκλοφορία λαχνού έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης με δώρα ένα σαλονάκι αξίας €1100, προσοφρά της Andreotti Ltd και μια τηλεόραση Samsung 75’’ AU7172 αξίας €1200. Η κλήρωση του λαχνού έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου.

Σκοπός της κυκλοφορίας της έκτακτης οικονομικής βοήθειας είναι η κάλυψη του φετινού ελλείματος €100,000 στον φετινό προϋπολογισμό, έτσι ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα να ξεκινήσει χωρίς βαρίδια και επιπλέον υποχρεώσεις την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στη φετινή αγωνιστική χρονιά το Σωματείο μας είχε μεγάλη απώλεια εσόδων λόγω της παρουσίας της ομάδας στη β’ κατηγορία και για αυτό, ήταν επιτακτική η ανάγκη για την άμεση άνοδο της ομάδας στην κατηγορία στην οποία ανήκει.

Δηλώνουμε σιγουριά ότι και πάλι ο κόσμος και οι φίλοι / ες του Σωματείου μας θα σταθούν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, για να ξεκινήσουμε σε γερές βάσεις και χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες την επόμενη δύσκολη αγωνιστική περίοδο. Οι ενδιαφερόμενοι / ες μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Σωματείου στο 24 663090, με το τηλεφωνικό κέντρο στο 7000 1948 ή απευθείας με τα μέλη του ΔΣ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Send this to a friend