Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Πέραν των 400 κλασικών αυτοκινήτων στάθμευσαν χθες στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων για το 3ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ (βίντεο – φώτο)
Πέραν των 400 κλασικών αυτοκινήτων στάθμευσαν χθες στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων για το 3ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ (βίντεο – φώτο)

Πέραν των 400 κλασικών αυτοκινήτων στάθμευσαν χθες στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων για το 3ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ (βίντεο – φώτο)

Ο Σύνδεσμος Κλασσικού αυτοκινήτου Λάρνακας  – Αμμοχώστου, πραγματοποίησε χθες με μεγάλη επιτυχία το 3ο Φεστιβάλ Κλασσικού Αυτοκινήτου στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες.

Λάτρεις των κλασσικών αυτοκινήτων από το πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, βρέθηκαν εκεί όπου θαύμασαν από κοντά τα πάνω από 400 ιστορικά αυτοκίνητα που στάθμευσαν στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν το θέαμα.

Όπως ανέφεραν οι δυο διοργανωτές της όλης εκδήλωσης Ανδρέας Νίκου και Άγγελος Λουκάτζιης, όλα τα έσοδα από χορηγούς, αγορές λαχνών, φαγητών και ποτών που έφθασαν τα 16.200 ευρώ δόθηκαν στο Ίδρυμα Χριστάκη Χασάπη για άτομα με ειδικές ικανότητες και στον Σύνδεσμο Ένα Όνειρο Μια Ευχή.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν τους ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας κ. Ιάσωνας Ιασωνίδης, ο Βουλευτής Λάρνακας κ. Ανδρέας Αποστόλου, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ένα Όνειρο Μια Ευχή κ. Γιώργος Πενηνταέξ και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Χριστάκης Χασάπης κ. Μιχαλάκης Μάλλας.

Η όλη εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα.

 

 

 

Send this to a friend