Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Δήμος Λάρνακας καταδικάζει την κακόβουλη ενέργεια στο πάρκο Πειραιώς στη Λάρνακα (φώτο)
Ο Δήμος Λάρνακας καταδικάζει την κακόβουλη ενέργεια στο πάρκο Πειραιώς στη Λάρνακα  (φώτο)

Ο Δήμος Λάρνακας καταδικάζει την κακόβουλη ενέργεια στο πάρκο Πειραιώς στη Λάρνακα (φώτο)

Ακόμα ένα πάρκο έπεσε «θύμα» κακόβουλων ενεργειών από κάποιους απερίσκεπτους συνδημότες μας, οι οποίοι δεν εκτιμούν τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος Λάρνακας, για βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων τοποθεσιών της πόλης, σε κατάλληλα σημεία ψυχαγωγίας και σε πνεύμονες πρασίνου.

Το πάρκο Πειραιώς επί της οδού Δαφνίδος, την Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022, έγινε παρανάλωμα του πυρός από ασυνείδητους οι οποίοι έβαλαν φωτιά στα παιγνίδια με αποτέλεσμα να έχει καταστραφεί ολοσχερώς το πολυπαιχνίδι, καθώς και άλλα παιγνίδια στο χώρο. Επίσης, έχει καεί ένα μεγάλο μέρος του ειδικού δαπέδου ασφαλείας.

Τέτοιου είδους ενέργειες είναι απαράδεκτες, καταδικαστέες, δημιουργούν αισθήματα θυμού και αγανάκτησης και προσβάλουν το ήθος και επίπεδο του πολιτισμού της πόλης.

Η κάθε πρωτοβουλία που καταβάλλεται είτε από τον Δήμο Λάρνακας είτε από ιδιώτες, μικρής ή μεγάλης κλίμακας αποτελεί βήμα προόδου και εκσυγχρονισμού.

Ευχή όλων μας είναι όπως μην επαναληφθούν ποτέ ξανά και επιτέλους κάποιοι να αρχίσουν να εκτιμούν την πόλη και τους συνδημότες μας.

Η υπόθεση εξετάζεται από την Αστυνομία.

Send this to a friend