Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Διαιτησία: Κάποιοι καλό είναι να κρατούν το στόμα τους κλειστό
Διαιτησία: Κάποιοι καλό είναι να κρατούν το στόμα τους κλειστό

Διαιτησία: Κάποιοι καλό είναι να κρατούν το στόμα τους κλειστό

Είναι λες και μας αρέσει να αυτομαστιγονώμαστε. Και χωρίς λόγω και αιτία. Βλέπεις ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με επτά γκολ, δυο κόκκινες, δυο δοκάρια, ένα ακυρωθέν γκολ και ένα πέναλτι και αντί να ασχολούνται κάποιοι με το αγωνιστικό σκέλος βγάζουν και πάλι την γλώσσα τους περίπατο.

Η αναφορά μας αφορά το Ολυμπιακός-ΠΑΕΕΚ (4-3). Εκεί όπου μετά το τέλος του αγώνα ο Τορναρίτης βάλθηκε να μας τρελάνει με τις βολές κατά της διαιτησίας. Στάθηκε στην αποβολή του Μακρή με απευθείας κόκκινη μέσω VAR θεωρώντας ότι δεν βρίσκει τον αντίπαλο. Σε ένα ματς με αρκετή ένταση, νεύρα και όλα όσα έγιναν ο διαιτητής σφύριξε λιγότερα από 13 φάουλ σε 90 λεπτά.

Άφηνε το ματς να εξελιχθεί χωρίς διακοπές και αυτό ήταν πολύ καλό και ήταν και ένας από τους λόγους που είδαμε καλό θέαμα και πολλά γκολ. Το να ακυρώνουμε ένα διαιτητή απλά επειδή πρέπει να φωνάξουμε, αυτό ούτε καλό κάνει στο ποδόσφαιρο μας, ούτε βοηθάμε τη διαιτησία,

Δεν είπαμε ότι η διαιτησία μας δεν έχει σοβαρά θέματα. Έχει και πιθανόν θα συνεχίσει να έχει. Η κριτική από τους παράγοντες καλό είναι να είναι πάντοτε σωστή και αντικειμενική. Σε διαφορετική περίπτωση καλύτερα είναι κάποιοι να κρατούν το στόμα τους κλειστό για να προστατεύσουν πρώτα τους εαυτούς τους και μετά τη διαιτησία που προσπαθεί να φέρει νέα παιδιά στην Α΄ κατηγορία και να μπολιάσει τον χώρο με νέο αίμα.

Send this to a friend