Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Αποκλεισμός με προεκτάσεις και ευθύνες – Τρεις τελικοί και μετά οι… αποφάσεις
Αποκλεισμός με προεκτάσεις και ευθύνες – Τρεις τελικοί και μετά οι… αποφάσεις

Αποκλεισμός με προεκτάσεις και ευθύνες – Τρεις τελικοί και μετά οι… αποφάσεις

Όπως και να το κάνουμε το να αποκλείεσαι από τον σχεδόν υποβιβασμένο Εθνικό Άχνας αποτελεί αποτυχία για την ΑΕΚ. Και μάλιστα τεράστια αποτυχία για την ΑΕΚ του σήμερα. Εκεί που κατάφερε να φέρει το ματς μετά και το 1-0 του Τρισκόφσκι πολλοί πίστεψαν ότι η ομάδα της Λάρνακας θα τα καταφέρει και θα κάνει την ανατροπή.

Κι όμως, ο Εθνικός ήταν αυτός που είχε τις λύσεις και την ψυχή για να πάρει το αποτέλεσμα και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο και με νίκη ανατροπή. Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού για την ΑΕΚ είναι εξαιρετικά δύσκολη. Οι ευθύνες βαραίνουν πολλούς, όμως τώρα δεν είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή για να αποδοθούν.

Σαφώς και ο Μπαντία έκανε κακό κοουτσάρισμα, σαφώς και θα μπορούσε και έπρεπε να γίνει καλύτερος προγραμματισμός από τον Ρόκα, σαφώς και η ΑΕΚ είχε δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα για να περάσει στον τελικό. Όλα αυτά όμως θα μπουν κάτω όταν τελειώσει το πρωτάθλημα σε 15 μέρες περίπου.

Απομένουν τρία κρίσιμα ματς στο πρωτάθλημα. Τρία ματς που αν τα κερδίσει η ΑΕΚ είναι υποψήφια ακόμη και για τον τίτλο. Αυτή όμως η ΑΕΚ δεν πείθει ότι μπορεί να το πετύχει και από την στιγμή που είναι στην 3η θέση, πρώτος της στόχος είναι να βγει Ευρώπη καταλαμβάνοντας μία από τις πρώτες τέσσερις θέσεις.

Να κερδίσει δηλαδή τον Άρη την Κυριακή και μετά βλέπει. Αλλά να κερδίσει και να το δείξει στο γήπεδο ότι το θέλει πολύ. Να βγάλει ψυχή, νεύρο. Αν δεν το κάνει ούτε τώρα, τότε θα θέσει σε μεγάλο κίνδυνο ακόμη και την έξοδο στην Ευρώπη.

Μία ΑΕΚ φέτος που έδειχνε ικανή να πάει μέχρι το τέλος και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο με πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Αντ’ αυτού κινδυνεύει να τα χάσει όλα…

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend