Home ΛΑΡΝΑΚΑ Παρουσιάστηκε στη Λάρνακα η νέα ψηφιακή εφαρμογή της Πετρολίνα
Παρουσιάστηκε στη Λάρνακα η νέα ψηφιακή εφαρμογή της Πετρολίνα

Παρουσιάστηκε στη Λάρνακα η νέα ψηφιακή εφαρμογή της Πετρολίνα

Παρουσιάστηκε την Παρασκευή, σε ειδική εκδήλωση στη Λάρνακα η νέα ψηφιακή εφαρμογή της Πετρολίνα MyPetrolina app.

Σε ανακοίνωση της Πετρολίνα αναφέρεται ότι «κατά τη παρουσίαση της εφαρμογής που έγινε στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στη Λάρνακα, παρευρέθηκε ο Επικεφαλής Επιστήμονας Έρευνας & Καινοτομίας, Πρόεδρος Δ.Σ ΙδΕΚ, Δρ Νικολάος Μαστρογιαννόπουλος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η κλήρωση η οποία ανέδειξε τον νικητή για το BMW 420i coupé M sport και τους 50 νικητές για τα δωροκουπόνια αξίας 100 ευρώ για καύσιμα κίνησης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η εφαρμογή «MyPetrolina app, είναι μέρος της στρατηγικής της Πετρολίνα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλους τους τομείς της εταιρείας, έτσι ώστε να παρέχει καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους πελάτες της. Σκοπός της εφαρμογής είναι η επιβράβευση των πελατών της, ανταμείβοντας τις συναλλαγές σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni».

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Κωστάκης Λευκαρίτης, Εκτελεστικός Προέδρος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, ο οποίος ανέφερε ότι «η εφαρμογή MyPetrolina σηματοδοτεί την δυναμική παρουσία της Πετρολίνα στον κόσμο της ψηφιακής εποχής».

Ο Επικεφαλής Επιστήμονας Έρευνας & Καινοτομίας, Πρόεδρος Δ.Σ ΙδΕΚ, Δρ Νικόλαος Μαστρογιαννόπουλος «συνεχάρη την Πετρολίνα γι’ αυτή την προσπάθεια και τόνισε τη σημαντικότητα της τεχνολογικής ανάπτυξης των κυπριακών εταιριών που συμβάλουν στην οικονομία του τόπου. Ανέφερε επίσης ότι θα είμαστε δίπλα στην εταιρεία για περεταίρω εξέλιξη, τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτόμο επιχειρηματικότητα».

Send this to a friend