Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Νέα ταινία «Ο Νησιώτης»: «Μια άνευ προηγουμένου παραγωγή για την Κύπρο»
Νέα ταινία «Ο Νησιώτης»: «Μια άνευ προηγουμένου παραγωγή για την Κύπρο»

Νέα ταινία «Ο Νησιώτης»: «Μια άνευ προηγουμένου παραγωγή για την Κύπρο»

Ο Χάρι Κόννικ Τζούνιορ και η Μίρα Σορβίνο, πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στη ρομαντική κομεντί, με τίτλο «Ο Νησιώτης- The Islander » , της Κύπριας σκηνοθέτιδας Στελάνα Κλήρης, στην οποία έχει παίξει και ο νεοφερμένος Άλι Φουμίκο Γουίτνεϊ

Τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν τον επόμενο μήνα στην Κύπρο. Αφορά την ζωή ενός μουσικού (Connick Jr.) καθώς μετακομίζει σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στο γκρεμό σε ένα νησί (Κύπρο), μόνο για να ανακαλύψει ότι το νέο του σπίτι έχει μια ατυχή φήμη. Μέσα από μια σειρά από γοητευτικές ατυχίες, αποδεικνύεται ότι η αγάπη μπορεί να βρεθεί ακριβώς εκεί που την άφησε.

Η Κλήρης θα σκηνοθετήσει από το δικό της σενάριο και θα είναι παραγωγός μαζί με τους Keith Arnold και Steven Shapiro. Το έργο προέρχεται από την Uinta Productions ( Tommy’s Honor ) και την Meraki Films της Κλήρης με έδρα την Κύπρο, σε συνεργασία με την Das Films ( The November Man ), με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και του προγράμματος κινήτρων της Κυπριακής Επιτροπής Κινηματογράφου. Η ταινεία θα περιλαμβάνει επίσης πρωτότυπα τραγούδια που έγραψε και ερμήνευσε ο Connick.

«Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου παραγωγή για την Κύπρο και το τέλειο σκηνικό για μια ρομαντική κομεντί και μια ταινία για την ανθρώπινη σύνδεση. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτή την ιστορία και το νησί μας –γνωστό ως το νησί της αγάπης– με τον κόσμο.», είπε η Κλήρης.

Ο Connick είναι ένας βραβευμένος με Grammy και Emmy μουσικός και ηθοποιός που είδαμε πρόσφατα να παίζει τον Daddy Warbucks στο Annie Live του NBC!

Έχει επίσης εμφανιστεί σε ταινίες όπως Dolphin Tale και Dolphin Tale 2 , PS I Love You , Hope Floats και Independence Day.

Ο Σορβίνο είναι βραβευμένος με Όσκαρ και αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί μαζί με την Courteney Cox και τον Greg Kinnear στην κωμική σειρά τρόμου του Starz, Shining Vale . Η ηθοποιός έχει επίσης εμφανιστεί σε σειρές όπως American Crime Story , Hollywood , Modern Famil y, Condor και Falling Skies..

Πηγή: Deadline

Send this to a friend