Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Την Κυριακή ο αγώνας πρωταθλήματος σπριντ τριάθλου, ειδικές ρυθμίσεις στο δρόμο Περβολιών-Μαζωτού
Την Κυριακή ο αγώνας πρωταθλήματος σπριντ τριάθλου, ειδικές ρυθμίσεις στο δρόμο Περβολιών-Μαζωτού

Την Κυριακή ο αγώνας πρωταθλήματος σπριντ τριάθλου, ειδικές ρυθμίσεις στο δρόμο Περβολιών-Μαζωτού

Ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος Τριάθλου διεξάγεται την Κυριακή 1η Μαΐου στην περιοχή του Μαζωτού.

Πρόκειται για αγώνα απόστασης σπριντ τριάθλου, δηλαδή 750 μέτρων κολύμπι, 20 χιλιομέτρων ποδηλασίας και 5 χιλιομέτρων τρεξίματος. Αξίζει να σημειωθεί πως από τον αγώνα, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Τριάθλου, θα αναδειχθεί η κυπριακή ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες 2022 που θα διεξαχθούν στο Μπέρμιγχαμ και θα αρχίσουν στις 28 Ιουλίου.

Για τις ανάγκες διεξαγωγής του αγώνα, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοίνωσε ότι την Κυριακή μεταξύ των ωρών 07:00 – 11:30, στον παρακαμπτήριο δρόμο Περβολιών – Μαζωτού, στη Λάρνακα, θα υπάρξουν ειδικές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του αγώνα, το τμήμα του Δρόμου Μαζωτού – Περβόλια (Λεωφόρος Θεσσαλονίκης), από την παραλία “Πετούντας” στον Μαζωτό και για μήκος 7 χιλιομέτρων περίπου προς Περβόλια, και από τις δύο κατευθύνσεις, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Send this to a friend