Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Διαγωνισμός Φωτογραφίας- Μάθε για την ΚΑΠ
Διαγωνισμός Φωτογραφίας- Μάθε για την ΚΑΠ

Διαγωνισμός Φωτογραφίας- Μάθε για την ΚΑΠ

Το πρόγραμμα “Μάθε για την ΚΑΠ” ανακοινώνει διαγωνισμό φωτογραφίας, που θα διοργανωθεί μέσω Instagram, για να συμβάλει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης, σχετικά με την Κοινή Αγροτική Πολιτική και τη συμβολή της στη ζωή των πολιτών.

 

Για να συμμετάσχει κανείς στο διαγωνισμό, τα άτομα θα ενθαρρύνονται να φωτογραφίζουν διάφορες περιπτώσεις της ΚΑΠ στην καθημερινή τους ζωή, όπως για παράδειγμα συγχρηματοδοτούμενα έργα σε όλη την Κύπρο και την Ευρώπη, προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης ή συνταγών και να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες τους στο Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #whatiscap.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να προσεγγίσει τους νέους με ένα διαφορετικό και δημιουργικό τρόπο και να τους ενθαρρύνει να ανακαλύψουν τις πολυάριθμες περιπτώσεις όπου η ΚΑΠ παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινή μας ζωή.

Μείνετε συντονισμένοι στα ΜΚΔ του προγράμματος “Μάθε για την ΚΑΠ” όπου τις επόμενες εβδομάδες θα δοθούν “hints” για να ενθαρρύνουν τον κόσμο να συμμετάσχει στον διαγωνισμό και περισσότερες πληροφορίες για το δώρο του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει επίσημα τέλη Απριλίου και τελευταία ημέρα συμμετοχής θα είναι 20 Ιουνίου 2022.

Η νικήτρια φωτογραφία θα επιλεγεί μέσω κλήρωσης και θα κερδίσει ένα δώρο αξίας 500 ευρώ.

Ακολουθήστε μας τώρα στο:

Facebook: https://www.facebook.com/LearnAboutCap

Instagram: https://www.instagram.com/learnaboutcap/

Twitter:https://twitter.com/learnaboutcap

Send this to a friend