Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ευχές από τους Βουλευτές και τον Αντιδήμαρχο της Λάρνακας για την Ανάσταση
Ευχές από τους Βουλευτές και τον Αντιδήμαρχο της Λάρνακας για την Ανάσταση

Ευχές από τους Βουλευτές και τον Αντιδήμαρχο της Λάρνακας για την Ανάσταση

Μέρα Ανάστασης σήμερα και οι Βουλευτές της Λάρνακας αλλά καθώς και ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας στέλνουν στο κόσμο τις δικές τους ευχές.

Ιάσωνας Ιασωνίδης – Αντιδήμαρχος Λάρνακας

Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει στις ψυχές μας ειρήνη, αγάπη και σεβασμό. Το φως της Ανάστασης ας μας φωτίσει όλους για ένα κόσμο ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο. Ευχόμαστε να έχουμε μια Λάρνακα ανθρώπινη και οικονομικά ανεπτυγμένη. Καλό Πάσχα.

Χρίστος Ορφανίδης – Βουλευτής ΔΗΚΟ Λάρνακας

Να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο της πόλης και της Επαρχίας Λάρνακας καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία, χαρά και οικογενειακή γαλήνη. Αυτές τις Άγιες μέρες όλες οι οικογένειες να περάσουν όμορφες μέρες μετά την ταλαιπωρία της πανδημίας. Τέλος, εύχομαι κάθε καλή προσδοκία για την πόλη μας με παραγωγικά έργα υποδομών. Και πάλι εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Ανδρέας Πασιουρτίδης – Βουλευτής ΑΚΕΛ Λάρνακας

Εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Πρωτίστως υγεία και χαλάρωση για όλον τον κόσμο με τις οικογένειες και τους φίλους τους, χωρίς άγχος και πίεση. Όποιος υποφέρει να βρει λύσεις στα προβλήματα του. Ειρήνη και αγάπη σε όλον τον κόσμο χωρίς διενέξεις και πολέμους και φέτος να γίνουμε καλύτεροι από πέρσι.

Ανδρέας Αποστόλου – Βουλευτής ΕΔΕΚ Λάρνακας

Εύχομαι από καρδιάς Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλες και όλους. Να θυμόμαστε πως η πορεία προς τον Γολγοθά, η υπομονή, η ταπείνωση, η αντοχή, η σιωπή, η αξιοπρέπεια, αλλά πρώτα και πάνω απ’ όλα η συγχώρεση («Πάτερ ἄφες αὐτοῖς· οὐ γάρ οἴδασι τί ποιοῦσι») προηγήθηκαν για να φτάσουμε στην Ανάσταση. Όλα είναι παροδικά, ψεύτικα και μάταια αν δεν ξέρουμε να αγαπάμε και να συγχωράμε. Καλό Πάσχα.

Σωτήρης Ιωάννου – Βουλευτής ΕΛΑΜ Λάρνακας

Εύχομαι σε όλον τον κόσμο καλή Ανάσταση με αφορμή τις Άγιες αυτές μέρες. Το Θείο πάθος φτάνει στην κορύφωση του με την Ανάσταση. Πάντα μετά το θάνατο έρχεται η Ανάσταση και μετά το σκοτάδι έρχεται το φως. Το ίδιο να γλίνει και για την πατρίδα μας αλλά και για όλο τον κόμσο που ανεβαίνει το δικό του γολγοθά. Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση σε όλους και ελευθερία στην πατρίδα μας.

Πρόδρομος Αλαμπρίτης – Βουλευτής ΔΗΣΥ Λάρνακας

Ευχές για καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα στους πολίτες της πόλης και της επαρχίας Λάρνακας. Η Ανάσταση να φέρει ανάσταση και στις καρδιές μας. Να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας και να ευχηθούμε υγεία, αγάπη, ελπίδα σε όλους. Η Ανάσταση του Θεανθρώπου είναι μια γιορτή που μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, να αγαπήσουμε, να πιστέψουμε πιο πολύ και να ελπίσουμε σε ένα καλύτερο και πιο δίκαιο μέλλον, για εμάς και τα παιδιά μας. Ας εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία. Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία, δύναμη, αγάπη και ελπίδα.

Send this to a friend