Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Πάμπης Ανδρέου στο Larnakaonline: «Για μένα το βραβείο αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα τίτλο»
Πάμπης Ανδρέου στο Larnakaonline: «Για μένα το βραβείο αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα τίτλο»

Πάμπης Ανδρέου στο Larnakaonline: «Για μένα το βραβείο αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα τίτλο»

Η Νέα Σαλαμίνα στην ηλικία 2014 Eagles υπό την ευθύνη του Πάμπη Ανδρέου κέρδισε το βραβείο ήθους, κάτι που αποτελεί σημαντική επιβράβευση για τους μικρούς αλλά και την ίδια την ομάδα.

Το Larnakaonline συνομίλησε με τον παλαίμαχο άσο της Νέας Σαλαμίνας και νυν προπονητή Πάμπη Ανδρέου για την ξεχωριστή αυτή βράβευση.

«Προσωπικά για μένα το βραβείο αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα τίτλο. Είναι σημαντικό επειδή είμαι τρία χρόνια με την συγκεκριμένη ομάδα, είναι σημαντική και η συμπεριφορά των γονιών. Πολλές φορές όλοι σκέφτονται το αποτέλεσμα αλλά το πιο σημαντικό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο», σχολίασε σχετικά ο Πάμπης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα που κέρδισε το βραβείο αποτελείται από τα ακόλουθα παιδιά: Παύλος Μιλικούρης, Αντώνης Χριστοφή, Χαράλαμπος Ευσταθίου, Παναγιώτης Παναγή, Χρίστος Κίμωνος, Σταύρος Παντελή, Μιχάλης Ταύρου, Ιωάννης Κρητικός και Γιώργος Ευαγόρου.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend