Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ H Bet On Alfa στήριξε το 1o Συνέδριο για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό, Mental Health in Sports Cyprus (MHSCY)!
H Bet On Alfa στήριξε το 1o Συνέδριο για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό, Mental Health in Sports Cyprus (MHSCY)!

H Bet On Alfa στήριξε το 1o Συνέδριο για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό, Mental Health in Sports Cyprus (MHSCY)!

Ο αθλητισμός της Κύπρου, αγκάλιασε για πρώτη φορά, ένα μεγάλης σημασίας συνέδριο που πρόκειται να γίνει θεσμός, με τη στήριξη της Bet On Alfa, της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς.

Το 1ο Συνέδριο για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό Mental Health in Sports Cyprus (MHSCY) έλαβε χώρα στις 9 και 10 Απριλίου 2022 με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον από αθλητές, προπονητές, ανθρώπους – κλειδιά του αθλητισμού αλλά και την επιστημονική κοινότητα αλλά και το κοινό.

Σκοπός του Συνεδρίου, ήταν η ευαισθητοποίηση και η εμπλοκή όλων των μηχανισμών για την ψυχική υγεία σε όλα τα επίπεδα του αθλητισμού, στη χάραξη στρατηγικού πλάνου δράσης στον χώρο της πολιτικής μα και της κοινωνίας, γενικότερα.

Κύριοι ομιλητές υπήρξαν καταξιωμένοι επαγγελματίες και επιστήμονες της Κύπρου και του εξωτερικού, εκ των οποίων οι: Ani Chroni, Ph.D, Göran Kenttä, Ph.D, Adamos Papantoniou και Antonis Alexopoulos, Ph.D., οι οποίοι μέσω ομιλιών, workshops και χρήσιμων πρακτικών συμβουλών, βοήθησαν τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν καλύτερα τη σπουδαιότητα της ψυχικής υγείας σε όλο το φάσμα του αθλητισμού, μα και για κάθε αθλητή ξεχωριστά.

Η πολυετής παρουσία και η αξιοπιστία της Bet On Alfa, στον αγώνα ξανά για την βελτίωση σημαντικών τομέων της κοινωνίας μας! Για ακόμη μια φορά, η Bet On Alfa, η κορυφαία κυπριακή στοιχηματική εταιρεία, δείχνει την ευαισθησία της και στηρίζει έμπρακτα μία ακόμη πολύ σοβαρή προσπάθεια για τον χώρο του αθλητισμού.

 

 

Send this to a friend