Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΚΗ “Ευχαριστούμε τους φίλους της Ανόρθωσης, Νέας Σαλαμίνας, ΑΕΛ και ΑΕΚ”
“Ευχαριστούμε τους φίλους της Ανόρθωσης, Νέας Σαλαμίνας, ΑΕΛ και ΑΕΚ”

“Ευχαριστούμε τους φίλους της Ανόρθωσης, Νέας Σαλαμίνας, ΑΕΛ και ΑΕΚ”

Ευχαριστίες από το ΣΥ.ΦΙ Αθάνατης Αλκής προς τους φίλους της Ανόρθωσης, Νέας Σαλαμίνας, ΑΕΛ και ΑΕΚ για την οικονομική στήριξη στο Σωματείο τους. Ευχαριστίες επίσης στην ομάδα του Λεβαδειακού και στο Δήμαρχο Λάρνακας.

Αναλυτικά:

“Παρά την πικρία μας για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ομάδα μας, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε όσους συνείσφεραν στον αγώνα της Αλκής για επιβίωση.

Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους φίλους της Ανόρθωσης, με τους οποίους πάντα διατηρούσαμε άριστες σχέσεις, όσο και αυτούς της Νέας Σαλαμίνας, οι οποίοι στήριξαν οικονομικά την ομάδα μας και απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο ενώνει.

Ευχή μας να δούμε σύντομα το Βαρωσιώτικο ντέρμπι να διεξάγεται στην σκλαβωμένη μας Αμμόχωστο.

Ευχαριστούμε επίσης την ομάδα του Λεβαδειακού, τους φίλους της ΑΕΛ, της ΑΕΚ αλλά και όλους τους γνωστούς και άγνωστους που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα μας αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Την ίδια ώρα, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμαρχο Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα, ο οποίος διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό μας, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στην ομάδα μας.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στους φίλους της Αλκής που παρά την πίκρα, τις κακουχίες και όλα όσα έχουν περάσει διαχρονικά, δήλωσαν παρών στο κάλεσμα της ομάδας μας για οικονομική στήριξη, προσφέροντας από το υστέρημά τους.

Εξάλλου, η συγκινητική κινητοποίηση ανθρώπων που δεν ανήκουν στις τάξεις της Αλκής, υπενθυμίζει σε όλους ότι η ομάδα μας έδωσε και έχει να δώσει πολλά στο κυπριακό ποδόσφαιρο”.

 

Send this to a friend