Home ΕΞΟΔΟΣ Στο CUP.cafe θα βρεις σπιτικά υγιεινά snacks για όλες τις ώρες
Στο CUP.cafe θα βρεις σπιτικά υγιεινά snacks για όλες τις ώρες

Στο CUP.cafe θα βρεις σπιτικά υγιεινά snacks για όλες τις ώρες

Tο Πάσχα είναι μία από τις αγαπημένες περιόδους του χρόνου και αποτελεί μια ευκαιρία για να χαλαρώσουμε και να περάσουμε χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά μας.

Δυστυχώς, όμως, οι περισσότεροι από εμάς τείνουμε να υπερβάλουμε με το φαγητό και γι’ αυτό καλό είναι να αρχίσουμε μια περίοδο αποτοξίνωσης πριν τα τραπέζια του Πάσχα.

Αποτοξίνωση όμως δεν σημαίνει στερήσεις αλλά υγιεινές επιλογές που θα γεμίσουν τη μέρα σου με πρωτεΐνες και ενέργεια. Επιστρέφοντας πίσω στην ρουτίνα σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις σπιτικές υγιεινές σαλάτες και τα home made γιαούρτια απο το CUP Cafe, με δωρέαν delivery απο το CUP. Cafe ή απο την πλατφόρμα της Foody απο τις 08:00-16:00.

 

Στο CUP.cafe θα βιώσεις, μια healthy εμπειρία αφού οι επιλογές που έχεις σε «καθαρό» φαγητό αρχίζουν με χορταστικές σαλάτες και ολοκληρώνονται με δροσερά γιαουρτάκια.

Εδώ θα βρεις κλασσικές σαλάτες όπως ceasar ή tuna salad (€4,50), αξίζει ωστόσο, να δοκιμάσετε την Cup.Salad (€5) με μαρούλι, κοτόπουλο, χαλούμι, ρόδι, αγγούρι, κρουτόνς και βαλσάμικο ξύδι και σίγουρα θα μας θυμηθείς. ‘Ολα τα σαλάτες φτιάχνονται φρέσκες την στιγμή της παραγγελία με φρέσκα υλικά, καθώς και όλα τα snacks στο CUP. Cafe.

Για επιδόρπιο μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στην ποικιλία γιαουρτιών που προσφέρει το CUP. Café με μουσλί, μέλι και εποχιακά φρούτα που θα επιλέξετε εσείς, όπως για παράδειγμα, ρόδι, φράουλα, σταφύλι, ακτινίδιο, μήλο, μπανάνα, ροδάκινο και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ στην τιμή των 3 ευρώ. Εννοείται πως μπορείς να το καταναλώσεις όποια ώρα της ημέρας θέλεις και στο Cup Café θα σου το φτιάξουν με μεράκι και αγάπη. Αν το επιλέξεις για απογευματινό snack, τότε συνδύασε το με τον αγαπημένο σου καφέ Mauro.

Βασιλέως Πάυλου 31 – έναντι Ταχυδρομείου 6023, Λάρνακα, 95 923456 

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend