Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Σπουδαία κίνηση από τη Νέα Σαλαμίνα: Προσφυγόπουλα από την Ουκρανία στις προπονήσεις της ομάδας
Σπουδαία κίνηση από τη Νέα Σαλαμίνα: Προσφυγόπουλα από την Ουκρανία στις προπονήσεις της ομάδας

Σπουδαία κίνηση από τη Νέα Σαλαμίνα: Προσφυγόπουλα από την Ουκρανία στις προπονήσεις της ομάδας

Κίνηση Νέας Σαλαμίνας σε συνεργασία με το ίδρυμα Parimatch Foundation.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι προχωρά σε συνεργασία με το ίδρυμα Parimatch Foundation. Το Parimatch Foundation είναι ένα διεθνές φιλανθρωπικό ίδρυμα που ιδρύθηκε από την Parimatch Tech για να υποστηρίξει βιώσιμες, μακροπρόθεσμες πρωτοβουλίες και έργα στις κοινότητες που δραστηριοποιείται η εταιρεία. Η Parimatch είναι χορηγός και υποστηρικτής του Σωματείου μας για την σεζόν 2021-2022.

Το νέο πρόγραμμα του Parimatch Foundation έχει σκοπό την ενσωμάτωση προσφυγόπουλων από την Ουκρανία στις προπονήσεις διάφορων αθλητικών ακαδημιών. Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα προπονούνται κανονικά και θα ακολουθούν το πρόγραμμα μαζί με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές μας.

Το Σωματείο μας, υπηρετώντας τις αρχές και αξίες ίδρυσης του, επιθυμεί να δείξει έμπρακτα ότι δεν μπορεί, για ακόμα μια φορά, να θυματοποιούνται άνθρωποι στο βωμό των πολέμων και των συμφερόντων των ισχυρών του πλανήτη και οφείλει να βάλει το δικό του λιθαράκι τείνοντας χείρα βοηθείας με όποιο τρόπο μπορεί. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που το Σωματείο μας συμβάλλει στη βοήθεια προσφύγων, καθώς και στο παρελθόν φιλοξενήθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου μας προσφυγόπουλα αλλά στάλθηκε και αθλητικό υλικό για να καλύψει τις ανάγκες ένδυσης προσφύγων.

Το Σωματείο μας βιώνει τις συνέπειες του πολέμου και την προσφυγιά μέχρι και σήμερα και συμπαραστέκεται στους απανταχού πρόσφυγες στέλνοντας παράλληλα το δικό του ανθρωπιστικό μήνυμα αλληλεγγύης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Send this to a friend