Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Όλα όσα δήλωσαν Μπαντία και Κετσπάγια μετά το ντέρμπι στην Αρένα
Όλα όσα δήλωσαν Μπαντία και Κετσπάγια μετά το ντέρμπι στην Αρένα

Όλα όσα δήλωσαν Μπαντία και Κετσπάγια μετά το ντέρμπι στην Αρένα

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσαν Μπαντία και Κετσπάγια μετά το τέλος του ντέρμπι.

Οι δηλώσεις Μπαντία:

“Αξίζαμε αυτή τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας. Πήραμε τους 3 βαθμούς. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Απίστευτη προσπάθεια. Κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά ευτυχώς πήραμε τη νίκη. Δεν ήταν εύκολο για μας μετά τα ατυχή αποτελέσματα. Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση η νίκη.”

Μπορεί να κτυπήσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ;
“Κάναμε ένα βήμα μπροστά. Είχαμε την προσωπικότητα και την φιλοδοξία. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Δεν είναι εύκολο να βελτιώσω πολλά πράγματα. Είναι όλες οι ομάδες δυνατές. Σήμερα δείξαμε πολλά στοιχεία. Ήμασταν συμπαγείς κατά την διάρκεια του αγώνα. Η νίκη αυτή μας δείχνει την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε.”

Για τον Τούμπα…
“Έχει μεγάλη προοπτική ο Τούμπας. Του έδωσα την ευκαιρία. Φανταστικός. Πρέπει να προσέχουμε τους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Άξιζε την ευκαιρία. Ήταν εξαιρετικός. Όλοι όμως ήταν φανταστικοί”

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στην ΑΡΕΝΑ…

“Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες. Στο τέλος κάναμε πέναλτι και χάσαμε το παιχνίδι. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι. Είναι το 4ο ματς που παίζουμε εκτός έδρας. Τώρα θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να πάρουμε βαθμούς για να καταφέρουμε τον στόχο της Ευρώπης. Δυστυχώς ορισμένοι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν. Είμαι απογοητευμένος από κάποιους ποδοσφαιριστές γιατί δεν έγινε καν προσπάθεια. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα στο 2ο μέρος. Ήμασταν καλύτεροι στο 2ο μέρος, δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ σε ανύποπτη φάση. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει πέναλτι και έτσι χάσαμε το παιχνίδι”

Για το αν χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία να μπει η Ανόρθωση στο κόλπο του πρωταθλήματος: “Ναι. Άλλο να είσαι 3-4 βαθμούς και άλλο 6-7 βαθμούς”

Και συνέχισε… “Κάποιοι παίκτες δεν υπήρχαν στο γήπεδο. Όταν δεν υπάρχουν στο γήπεδο σίγουρα ο αντίπαλος έχει πλεονέκτημα”

“Η μοναδική ομάδα που αδικείται στο πρωτάθλημα είναι η Ανόρθωση. Εμείς δεν πήραμε αυτά που δικαιούμασταν. Κάποιοι χωρίς απόδοση έπαιρναν βαθμούς. Και σήμερα δεν πιστεύω ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη αλλά αυτό που μετρά είναι ότι έβαλαν το γκολ. Εμείς σε τέτοιες περιπτώσεις δεν κερδίζαμε. Εμείς χάναμε τα παιχνίδια όταν ήμασταν καλοί κιόλας”

“Έχουμε τώρα τρία παιχνίδια στην έδρα μας. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας”

 

Send this to a friend