Home ΛΑΡΝΑΚΑ Λάρνακα: Η συγκινητική και όλο αγάπη συνάντηση της Μοδέστιας και της Παισίας
Λάρνακα: Η συγκινητική και όλο αγάπη συνάντηση της Μοδέστιας και της Παισίας

Λάρνακα: Η συγκινητική και όλο αγάπη συνάντηση της Μοδέστιας και της Παισίας

Η Στέφανη Θεοφάνους, μια αγωνίστρια μητέρα τριών γλυκύτατων παιδιών, ανέβασε σήμερα μια άκρως συγκινητική φωτογραφία γεμάτη νόημα και φυσικά αγάπη.

Η Στέφανη και η τρίχρονη της κορούλα Μοδέστια, είναι δύο αγωνίστριες της καθημερινότητας, καθώς η μικρή Μοδέστια δίνει την δική της μάχη με την λευχαιμία από πολύ μικρή ηλικία.

Μαμά και κόρη δεν τα βάζουν κάτω ποτέ μετατρέποντας τα τόσα τους προβλήματα, για όλους εμάς, σε τρόπο ζωής γεμάτα αισιοδοξία. Η Στέφανη με κάθε τρόπο προσπαθεί να κάνει τους γύρω της, αλλά και την Μοδέστια της, χαρούμενους.

Σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, μας σκλαβώνει ξανά με καινούργια ανάρτηση της. Αυτή την φορά οι δύο μικρές φίλες, Μοδέστια και Παισία, συναντήθηκαν περνώντας μαζί υπέροχες στιγμές.

Τέτοιες φωτογραφίες στέλνουν μηνύματα σε όλους όσους χρειάζονται να αντλήσουν δύναμη, να σκεφτούν το αληθινό νόημα της ζωής και να δώσουν στη ζωή ευκαιρίες. Η ζωή θέλει δύναμη και χαμόγελο και τα κορίτσια αυτά μας το δείχνουν ξεκάθαρα, στέλνοντας το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα ότι ο επιμένων νικά.

Send this to a friend