Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Οι μικροί που πήραν την ευκαιρία και η Ανόρθωση που ακολουθεί…
Οι μικροί που πήραν την ευκαιρία και η Ανόρθωση που ακολουθεί…

Οι μικροί που πήραν την ευκαιρία και η Ανόρθωση που ακολουθεί…

Το παιχνίδι με τον Ονήσιλο ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ η οποία έκανε το αυτονόητο και με δεύτερη νίκη προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου για πρώτη φορά μετά και την σεζόν 2017-18 όταν και κατέκτησε το κύπελλο.

Από τον επαναληπτικό με τον Ονήσιλο η ΑΕΚ έχει να κρατήσει την πρώτη παρουσία στην ομάδα των νεαρών Χαραλάμπους, Ματρή και Χριστάκη οι οποίοι είχαν καλή παρουσία και πήραν μία πρώτη γεύση. Επίσης, στα αρνητικά είναι οι τραυματισμοί του Μαρτή και του Γκασπάρ οι οποίοι είναι μυϊκοί και είναι άγνωστο το μέγεθος του προβλήματος που έχουν αποκομίσει.

Πλέον η προσοχή εστιάζεται στον αγώνα με την Ανόρθωση την ερχόμενη Δευτέρα. Ο Μπαντία από σήμερα αρχίζει δουλειά με τους παίκτες του με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα δώσει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να διεκδικήσει με αξιώσεις τη δεύτερη θέση. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα φέρει την ΑΕΚ σε δύσκολη θέση και σε κίνδυνο ακόμη και να μείνει εκτός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Βέβαια, η εμφάνιση με τον Απόλλωνα, κυρίως αυτή του πρώτου μέρους, έχει φέρει αισιοδοξία και ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας και πάνω σε αυτήν θα προσπαθήσουν να κτίσουν για την τελική ευθεία.

Πάνος Λάρκος

 

Send this to a friend