Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Βρείτε τη δική σας Όαση με το πρωτοποριακό σύστημα πέργκολας MU9000 Oasis
Βρείτε τη δική σας Όαση με το πρωτοποριακό σύστημα πέργκολας MU9000 Oasis

Βρείτε τη δική σας Όαση με το πρωτοποριακό σύστημα πέργκολας MU9000 Oasis

Με καινοτόμες λύσεις που απογειώνουν τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, και ζωντανεύουν το όραμα πίσω από κάθε κατασκευή, η MUSKITA AluminiumIndustries παρουσιάζει το νέο ολοκληρωμένο σύστημα για πέργκολες MU9000 Oasis.

Σχεδιασμένο με βιοκλιματική λογική, το σύστημα MU9000 Oasis είναι εξοπλισμένο με ηλεκτροκίνητες περιστρεφόμενες περσίδες για να προσφέρει πλήρη στεγανότητα και ελεγχόμενη σκίαση. Είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από αλουμίνιο, προσφέροντας κορυφαία στιβαρότητα και ασύγκριτη ευκολία συναρμολόγησης και τοποθέτησης, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας μεγάλων κατασκευών με κρυφή στερέωση.

Η υπερσύγχρονη πέργκολα MU9000 Oasis ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητα και την κομψήμινιμαλιστική αισθητική με ενσωματωμένο κρυφό περιμετρικό φωτισμό. Η ευελιξία του συστήματος σας επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως την πέργκολα στις ανάγκες σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλαπλές ενσωματωμένες επιλογές και τελευταίας τεχνολογίας έξυπνους αυτοματισμούς.

Το σύστημα με την ευρύτατη ποικιλία λύσεων, μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας επιθυμείτε, καθιστώντας το την ιδανική λύση για αυλές, κήπους, βεράντες καθώς και για κοινόχρηστους χώρους, προσφέροντας την πιο εντυπωσιακή και άνετη απόδραση στους υπαίθριους χώρους σας.

Όπως και όλα τα προϊόντα της MUSKITA, το σύστημα MU9000 Oasis είναι άμεσα διαθέσιμο από τις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής της εταιρείας στην Κύπρο.

MUSKITA Aluminium Industries

Εδώ και 60 χρόνια, η Κυπριακή βιομηχανίαMUSKITA Aluminium Industriesκαινοτομεί στο σχεδιασμό και στην παραγωγή προφίλ και συστημάτωναλουμινίου. Ως μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένεςεπιχειρήσεις στον κλάδο της παγκοσμίως, εξάγειπροϊόντα σε πάνωαπό 25 χώρες, προσφέρονταςλύσεις για όλες τις αρχιτεκτονικέςκατασκευέςακόμη και για τις πιο εξατομικευμένεςαπαιτήσεις. Με σύγχρονεςκαθετοποιημένεςμονάδεςπαραγωγής στην Κύπροεξασφαλίζειμέγιστηευελιξία και τη δυνατότητα να προσφέρειπροϊόντααλουμινίουμοναδικού σχεδιασμού, με εξαιρετικούςχρόνουςπαράδοσης, ανταποκρινόμενη στις υψηλότερεςαπαιτήσεις των Ευρωπαϊκώνπροτύπωνποιότητας. Με αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της, η ΜUSKITA έχει θέσει τον πήχηψηλά προσφέρονταςπροϊόντα που ξεπερνούνκάθεπροσδοκία.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Διεύθυνση: Α ́ Βιομηχανική ΖώνηΛεμεσού, Τηλέφωνο: +357 25844444, E-mail: [email protected], Ιστοσελίδα: www.muskita.com.cy

Send this to a friend