Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ο Σκαλιώτης Πέτρος Θεοδούλου κυκλοφόρησε το 2ο συλλεκτικό άλμπουμ «Θρύλοι του Κυπριακού ποδοσφαίρου» (δηλώσεις-πληροφορίες)
Ο Σκαλιώτης Πέτρος Θεοδούλου κυκλοφόρησε το 2ο συλλεκτικό άλμπουμ «Θρύλοι του Κυπριακού ποδοσφαίρου» (δηλώσεις-πληροφορίες)

Ο Σκαλιώτης Πέτρος Θεοδούλου κυκλοφόρησε το 2ο συλλεκτικό άλμπουμ «Θρύλοι του Κυπριακού ποδοσφαίρου» (δηλώσεις-πληροφορίες)

Μετά και την μεγάλη ανταπόκριση που είχε η έκδοση του πρώτου συλλεκτικού άλμπουμ από τον συμπολίτη μας Πέτρο Θεοδούλου, πλέον έχει κυκλοφορήσει και το δεύτερο τεύχος που αναμένεται και πάλι να γίνει ανάρπαστο.

Νέοι θρύλοι του κυπριακού ποδοσφαίρου στο νέου άλμπουμ, νέες ομάδες, νέος μοντέρνος σχεδιασμός και σίγουρα ένα τεύχος που καλείται κάθε ποδοσφαιρόφιλος να έχει στην κατοχή του μιας και μέσα θα βρει εικόνες και αυτοκόλλητα παλιών άσσων που δεν πρόκειται να συναντήσει πουθενά αλλού.

«Στο 2ο άλμπουμ μας έχουμε άλλους 300 θρύλους του κυπριακού ποδοσφαίρου από 22 ομάδες με ΕΠΑ, Πεζοπορικό, ΑΣΙΛ, Ευαγόρα, ΑΠΟΠ κ.α. Το κάθε αυτοκόλλητο έχει τα χρώματα της ομάδας του ποδοσφαιριστή και πίσω από κάθε σελίδα της κάθε ομάδας υπάρχει τοποθεσία ή χαρακτηριστικό της πόλης. Έχουν εκδοθεί 200 άλμπουμ και πάλι. Στο 1ο άλμπουμ είχαμε κυκλοφορήσει άλλα 50 μιας και υπήρχε μεγάλη ζήτηση», ανέφερε στο Larnakaonline ο εμπνευστής των άλμπουμ, Πέτρος Θεοδούλου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το κόστος του συλλεκτικού άλμπουμ ανέρχεται στα 50 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πέτρο Θεοδούλου στο 99767120.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε βίντεο με την παρουσίαση του άλμπουμ και πλούσιο φωτορεπορτάζ!

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend