Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Νέα δεδομένα και ξανά θέμα ενοποίησης ΑΕΚ με Αλκή
Νέα δεδομένα και ξανά θέμα ενοποίησης ΑΕΚ με Αλκή

Νέα δεδομένα και ξανά θέμα ενοποίησης ΑΕΚ με Αλκή

Όπως φαίνεται το κεφάλαιο ενοποίησης της ΑΕΚ με την Αλκή βγαίνει ξανά στον αφρό της επικαιρότητας.

Ρεπορτάζ του kerkida αναφέρει ότι ο πρώην πρόεδρος της Αλκής, Άντυς Λόππας συγκάλεσε Γενική Συνέλευση με θέμα ενοποίησης της “Αθάνατης” με την ΑΕΚ.

Μία παρόμοια ενέργεια και πρόταση είχε γίνει πριν ένα και δυο χρόνια από τον πρόεδρο της ΑΕΚ, κ. Άντρο Καραπατάκη, όμως δεν προχώρησε από την πλευρά της Αλκής. Τώρα ίσως είναι διαφορετικά τα δεδομένα, αν και επίσημα δεν έχουν γίνει επαφές όπως πληροφορούμαστε.

Θυμίζουμε τι είχε πει ο πρόεδρος της ΑΕΚ στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα για το πιο πάνω θέμα:

«Η ενοποίηση μας έκανε καλό. Είχα πάει σε μια συνάντηση των παλαίμαχων του Πεζοπορικού. Σηκώστηκε κάποιος πάνω και είπε ότι δεν έπρεπε να γίνει η ενοποίηση. Δεν μπορούσαμε, είμαστε μικρή πόλη. Οι δυνατότητες μας είναι περιορισμένες. Αν με ρωτάς, η Αλκή έπρεπε να ήταν στην ενοποίηση. Έγιναν πολλές προτάσεις. Από τότε, αλλά δεν ήθελαν οι ίδιοι.

Πριν δύο χρόνια έκανα μια κίνηση σοβαρή με τον Λόππα. Τους προτείναμε ισότιμη ενοποίηση. Να μην νιώθουν πως θα εκμεταλλευτούμε. Να συμμετάσχουν στο συμβούλιο, στα χρώματα της ομάδας. Αρχικά ενθουσιάστηκε ο Λόππας, προχωρήσαμε με μίτινκς. Σε μια φάση εξαφανιστήκαν όλοι, δεν ξέρω τι έγινε. Ούτε καν μου απαντήσαν.

Μετά πριν από ένα χρόνο έγινε ξανά κάποια κουβέντα. Ορισμένοι παράγοντες της Αλκής λένε ότι επιβάλλεται να γίνει ενοποίηση, κάποιοι που νομίζω όχι για πολιτικούς λόγους δεν το θέλουν. Δεν θα μας πείραζε να έχουμε ακόμη 500 οπαδούς, Σκαλιώτες, της Αλκής. Τίποτα δεν κλείνει ποτέ. Μπορεί να βρεθεί μετά κάποιος που να τον ενδιαφέρει».

Send this to a friend