Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού στον κυκλικό κόμβο Κοφίνου
Εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού στον κυκλικό κόμβο Κοφίνου

Εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού στον κυκλικό κόμβο Κοφίνου

Πραγματοποιούνται μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού στον κυκλικό κόμβο Κοφίνου, στην είσοδο και έξοδο του αυτοκινητόδρομου προς Λευκωσία και Λάρνακα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρεται ότι «από τις 28 Μαρτίου μέχρι τις 6 Απριλίου καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού στον κυκλικό κόμβο Κοφίνου, στην είσοδο του αυτοκινητόδρομου προς Λευκωσία και στους εσωτερικούς δρόμους στην έξοδο του αυτοκινητοδρόμου από Κακορατζιά προς Κοφίνου και προς Λάρνακα».

Προστίθεται ότι «κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εσωτερική λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 150 περίπου μέτρα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Send this to a friend