Home ΛΑΡΝΑΚΑ H Αθηένου σταθμός στην Διαδρομή Αγάπης 2022 του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή»
H Αθηένου σταθμός στην Διαδρομή Αγάπης 2022 του  Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

H Αθηένου σταθμός στην Διαδρομή Αγάπης 2022 του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

Ο Δήμος Αθηένου και άλλοι φορείς του Δήμου, μέσα στα πλαίσια της διαχρονικής τους δέσμευσης για προσφορά στην κοινωνία, υποδέχτηκαν την ετήσια πορεία μοτοσικλετιστών «Διαδρομή Αγάπης», που διοργανώθηκε και φέτος από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή», για 22η συνεχή χρονιά.

Την πορεία υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Κυριάκος Καρεκλάς, μαζί με εκπροσώπους της νεολαίας Αθηένου και άλλους παράγοντες.

Η «Διαδρομή Αγάπης» στάθμευσε για λίγο μπροστά από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο, χτες Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 4:15 μ.μ., όπου ο Δήμαρχος Αθηένου παρέδωσε την εισφορά του Δήμου Αθηένου στον Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» κ. Γιώργο Πενηνταέξ, στην παρουσία κοινού και πλήθους μοτοσικλετιστών.

Παράλληλα, παραδόθηκε σημαντική εισφορά Αθηενιτών, που μαζεύτηκε από τη νεολαία και άλλους παράγοντες του Δήμου. Συνολικά παραδόθηκε από την Αθηένου το ποσό των 2.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Αθηένου συνεχάρηκε τον κ. Πενηνταέξ και τους μοτοσικλετιστές και κατ’ επέκταση τον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για την πολυσήμαντη και διαχρονική τους προσφορά προς την κοινωνία και ειδικότερα για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την οικονομική ενίσχυση παιδιών και νέων που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου και συναφείς παθήσεις.

Send this to a friend