Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ο Λάζαρος έσωσε τον βαθμό για την «Κυρία» με γκολάρα στο φινάλε
Ο Λάζαρος έσωσε τον βαθμό για την «Κυρία» με γκολάρα στο φινάλε

Ο Λάζαρος έσωσε τον βαθμό για την «Κυρία» με γκολάρα στο φινάλε

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο «Στέλιος Κυριακίδης» ανάμεσα στην Πάφο και την Ανόρθωση με το τελικό 2-2 να μην αφήνει καμία από τις δυο ομάδες ικανοποιημένες.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Μάριου Αντωνιάδη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, όμως ευτυχώς τα νέα είναι καλά μιας και πλέον έχει τις αισθήσεις του και προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το ματς ξεκίνησε με γκολ για την Πάφο στο 7ο λεπτό με τον Ντάγκλας Αουρέλιο και την Ανόρθωση να μην έχει καλή απόδοση στο πρώτο μέρος και να μην μπορεί να αντιδράσει.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο, η Ανόρθωση έκανε δυο αλλαγές, αντέδρασε και έφθασε στο γκολ της ισοφάρισης από τα 11 βήματα με τον Χριστοφή στο 58΄. Και ενώ είχαμε 10 λεπτά καθυστερήσεις ελέω του τραυματισμού του Αντωνιάδη, είχαμε συγκλονιστικό φινάλε.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζάιρο έκανε το 2-1 και ο Χριστοδουλόπουλος όυ λίγο πριν μπήκε στο ματς με σουτ στο 90+7΄ έφερε το ματς στα ίσα και χάρισε ένα βαθμό στην Ανόρθωση. Βαθμός που δεν ικανοποιεί αλλά στο τέλος είναι κέρδος έτσι όπως κύλησε το ματς.

ΠΑΦΟΣ: Ρούτκο, Κβίντα, Κοβάσεβιτς (81’Χέστατ), Ζάιρο, Ντάγκλας Αουρέλιο (81’Φουρ), Ζοάο Αουρέλιο, Αλ Γκαντιουί (67’Βαλακάρι), Ταλίς, Πάνιτς, Ντράγκομιρ, Μπάιριτς

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Αντωνιάδης (55’Αραγιούρι), Αρτυματάς, Κορέια, Πόποβιτς (46’Χρυσοστόμου), Αμπαρτζουμιάν, Χουσμπάουερ, Κορρέα, Ντέλετιτς (46’Χριστοφή), Ουάρντα, Νοβότνι (90’Χριστοδουλόπουλος)

 

Send this to a friend