Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Καλύτερο και από ζωγραφιά – by Studio Bagno
Καλύτερο και από ζωγραφιά – by Studio Bagno

Καλύτερο και από ζωγραφιά – by Studio Bagno

Καθώς οι άνθρωποι προσπαθούν να προσθέσουν περισσότερο χαρακτήρα και προσωπικότητα στον χώρο τους, κατάφεραν να επανεντάξουν και πάλι στον χώρο της μόδας την ταπετσαρία. Ο αμέτρητος πλούτος των χρωμάτων, των σχεδίων, των μοτίβων και των υφών που υπάρχουν σήμερα στις ποικιλίες ταπετσαριών, είναι ασυναγώνιστος.

Παρόλα αυτά, πολλοί από εμάς εξακολουθούν να επιλέγουν κεραμικά πλακίδια λόγω των σταθερών πλεονεκτημάτων τους. Με υψηλό επίπεδο αντοχής και ευκολία στο καθάρισμα, γίνονται αυτόματα το ιδανικό υλικό για χρήση σε χώρους όπου υπάρχει υγρασία, αλλά και σε νέους χώρους που θέλετε να έχουν διάρκεια και αντοχή μέσα στο χρόνο.


Τα κεραμικά απλά, ως επενδύσεις τοίχων, είναι κάτι πλέον πολύ συνηθισμένο. Το ασυνήθιστο είναι όταν τα κεραμικά μοτίβα δημιουργούν απίστευτα σχέδια ζωγραφικής, τα οποία μπορούν να παρουσιάσουν μια μοναδική εμφάνιση «ταπετσαρίας». Τα κεραμικά πλακίδια που μοιάζουν με ταπετσαρίες είναι πιο πολυτελές και πιο λειτουργικά σε σύγκριση με την απλή ταπετσαρία. Είναι πλέον εφικτό να συνδυαστούν τα παραδοσιακά και γνωστά πλεονεκτήματα των κεραμικών με καινοτόμα και ασυνήθιστα εφέ.

Ταπετσαρίες κατασκευασμένες από πολύτιμο κεραμικό σώμα, μπορούν σήμερα να στολίσουν χώρους από τους οποίους αποκλείονταν παλαιότερα, όπως μπάνια, τοίχους υπνοδωματίων, κουζίνες αλλά και σαλόνια


Έξυπνα σχεδιασμένα κεραμικά, ώστε το μοτίβο τους να μπορεί να επαναληφθεί άπειρα στην επιφάνεια που θέλετε να επενδύσετε. Μοτίβο στο οποίο πολύχρωμα λουλούδια, κλαδιά, φοίνικες, πουλιά, μπορούν να εναλλάσσονται σε συνέχεια. Ο συνδυασμός του κεραμικού και η ελαφριά ύφανση του μοτίβου μαζί με το έντονο χρωματολόγιο, δημιουργούν μια περιοχή πλούσια σε λεπτομέρειες το οποίο καταλήγει σε ένα αξεπέραστο σκηνικό αποτέλεσμα.

Η ιδέα της δημιουργίας «Διακόσμησης Τοίχου» αυτοματοποιεί την μείωση των αρμών, για την ολοκλήρωση μιας κεραμικής επιφάνειας που εκτείνεται πέρα από τα μεμονωμένα πλακίδια. Οι πλάκες μεγάλων διαστάσεων μοιάζουν με καμβά ζωγραφικής στα χέρια των σχεδιαστών, που δημιουργούν εκλεπτυσμένες συλλογές σχεδίων από κεραμικά μοτίβα.

Οι απίστευτες συλλογές από τον οίκο κεραμικών APE GRUPO διαθέτουν εμπνεύσεις για κάθε γούστο, με διαφορετικό γραφικό χαρακτήρα και στυλ σχεδιασμού. Οι νέες δημιουργικές δυνατότητες που ξεδιπλώνουν μπροστά μας οι σχεδιαστές όσον αφορά την εσωτερική διακόσμηση, είναι μυριάδες και θα μπορούσαν να συσχετιστούν άμεσα με τον υπέροχο κόσμο των υφασμάτων και της υψηλής ραπτικής.
Εκπληκτικό, απροσδόκητο και όμορφο είναι το αποτέλεσμα, όταν ξεδιπλωθεί στους χώρους μας η τέχνη της κεραμικής ταπετσαρίας!

Και ναι, τις πιο πολλές φορές είναι καλύτερο και από ζωγραφιά. Κάντε και εσείς μότο σας εκείνο το υπέροχο ρητό που είπε η Φρίντα Κάλο: “Ζωγραφίζω λουλούδια που δεν θα πεθάνουν ποτέ»


Κάντε το σπίτι σας, ένα ζωντανό παράδεισο, μια ζωγραφιά από τον Αμαζόνιο, εντάσσοντας στην εσωτερική σας διακόσμηση αυτές τις υπέροχες πλάκες κεραμικών.

Δημιουργήστε ένα χώρο στον οποίο θα θέλατε να αράξετε εκεί για πάντα!

Άμα ήτανε μια ζωγραφιά ο κόσμος όλος
Θα ζωγράφιζα λουλούδια, δεν θα υπήρχε δρόμος
Ένα μόνο δρόμο θα άφηνα για να ‘ρθω να σε βρω Και μια πόρτα να κλειδώσω για να μείνω εδώ.

Υ.Γ. Τι πιο ωραίο και όμορφο, από το να είναι η ζωή σας, σαν το τραγούδι αυτό του Μηδενιστή και της Demy’s.

Μην περιμένετε να γεράσετε για να ζήσετε σαν μικρό παιδί!

Έλενα Κυριάκου
Υπεύθυνη Μάρκετινγκ

Send this to a friend