Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Λάρνακα: Είσαι νέος, φοιτητής, υποαπασχολούμενος ή απλώς θέλεις να βελτιώσεις την επαγγελματική σου κατάσταση;
Λάρνακα: Είσαι νέος, φοιτητής, υποαπασχολούμενος ή απλώς θέλεις να βελτιώσεις την επαγγελματική σου κατάσταση;

Λάρνακα: Είσαι νέος, φοιτητής, υποαπασχολούμενος ή απλώς θέλεις να βελτιώσεις την επαγγελματική σου κατάσταση;

Launching your future! Αυτός είναι ο τίτλος του τέταρτου Career Academy 2022 που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου. Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας και το Europe Direct Larnaka στις 18 και 19 Μαρτίου 2022 στη Λάρνακα.

Μέσα από τη συμμετοχή τους στη διήμερη αυτή διοργάνωση οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και να αποκτήσουν νέες γνώσεις σε θέματα σχετικά με την επαγγελματικής τους ανάπτυξη και την εξεύρεση εργασίας. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν από καλές πρακτικές και παραδείγματα νέων επιχειρηματιών, να δικτυωθούν, να λάβουν εξατομικευμένη καθοδήγηση για την ετοιμασία του βιογραφικού τους σημειώματος και γενικά να διευρύνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες τους.

Τα Career Academies αποτελούν ένα από τους πυλώνες της Υπηρεσίας Καθοδήγησης Καριέρας του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και στόχος τους είναι να βοηθήσουν νέους στην αναζήτηση εργασίας και στην επαγγελματική τους ανέλιξη. Βασικό στοιχείο των Career Academies είναι η πραγματοποίηση inspirational speeches από νέους επαγγελματίες, παρουσιάζονται καλές πρακτικές για την ανάπτυξη της καινοτομίας, κ.ά.

 

 

Send this to a friend