Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αποκλειστικό: Συμφώνησε με Μηνά Αντωνίου η Ανόρθωση
Αποκλειστικό: Συμφώνησε με Μηνά Αντωνίου η Ανόρθωση

Αποκλειστικό: Συμφώνησε με Μηνά Αντωνίου η Ανόρθωση

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενόψει και της νέας σεζόν. Μπορεί να βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος αλλά στην «Κυρία» έχουν ήδη «τρέξει» αρκετές περιπτώσεις για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Μετά και την συμφωνία με τον Κίκο, αποκλειστικές πληροφορίες του Larnakaonline αναφέρουν ότι η Ανόρθωση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και με τον Μηνά Αντωνίου ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι και το τέλος της σεζόν με την ΑΕΛ.

Αν και η ΑΕΛ θέλει να τον κρατήσει, εντούτοις ο ίδιος φαίνεται να θέλει να αλλάξει παραστάσεις και έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Αμμοχώστου, χωρίς ακόμη να πέσουν οι υπογραφές.

Ο 28χρονος Αντωνίου θυμίζουμε ότι προέρχεται από ένα σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) που είχε πέρσι στο τέλος του πρωταθλήματος και ο οποίος τον κράτησε εκτός για πολλούς μήνες, σε μία περίοδο που ήταν εξαιρετικός. Επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του έχει ήδη καταγράψει 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πιστεύει πολύ στην αξία του και γι’ αυτό έχει δώσει εντολή να προχωρήσουν οι επαφές. Η προφορική συμφωνία αφορά διετές συμβόλαιο συνεργασίας και αν δεν προκύψει ανατροπή δεδομένων ο Μηνάς Αντωνίου από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend