Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ματσάκης για θάνατο 33χρονης: «Πρέπει να εξακριβωθεί πρώτα…» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ματσάκης για θάνατο 33χρονης: «Πρέπει να εξακριβωθεί πρώτα…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ματσάκης για θάνατο 33χρονης: «Πρέπει να εξακριβωθεί πρώτα…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τον θάνατο της 33χρονης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μίλησε στο Μεσημέρι και Κάτι ο ιατροδικαστής, Μάριος Ματσάκης.

Αρχικά, ξεκαθάρισε ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση, υπογραμμίζοντας ότι «ο παράγοντας εμβόλιο είναι και αυτός μέσα στην εξίσωση, καθώς και το ιατρικό ιστορικό της 33χρονης. Έγινε μια νεκροψία, δεν εξήχθησαν απόλυτα συμπεράσματα και λήφθηκαν δείγματα για πιο εξειδικευμένες εξετάσεις».

Σημείωσε ότι «πρέπει να διερευνηθεί αυτός ο θάνατος και διερευνάται γιατί έχει διαταχθεί θανατική ανάκριση. Δεν θα έρθει κάποιος από το εξωτερικό για να κάνει δεύτερη νεκροψία, αλλά θα γίνει από δεύτερο κυβερνητικό ιατροδικαστή. Τα δείγματα που θα ληφθούν θα εξεταστούν από ιστοπαθολόγο, τον Δρ Ανδρέα Μαρνερίδη, ο οποίος έρχεται για να εξετάσει όλες τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις, όχι μόνο της 33χρονης».

Σε ερώτηση εάν αυτές οι εξετάσεις θα δώσουν απαντήσεις για τον θάνατο της 33χρονης, απάντησε ότι «αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι συγκεκριμένα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν θρομβώσεις π.χ. το Astrazeneca. Για τα MrNA εμβόλια όμως δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι προκαλούν θρομβωεμβολικά επεισόδια. Πρέπει να εξακριβωθεί πρώτα όμως η αιτία θανάτου. Εάν η αιτία θανάτου σχετίζεται με το εμβόλιο, τότε έχουμε σοβαρό θέμα. Εάν δεν συνδέεται με το εμβόλιο, τότε δεν υπάρχει θέμα συζήτησης».

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend